KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "INDEPENDIENTE"
Hazatért a Barca hátvédje - hivatalos 2011. augusztus 5. 10:34 Közös megegyezéssel szerződést bontott Gabriel Militóval a Barcelona, az argentin válogatott visszatért korábbi csapatához, az Independientéhez.
 
Argentin siker a dél-amerikai El-ben 2010. december 9. 14:56 Az Independiente története első Copa Südamericana-sikerét ünnepelhette magyar idő szerint csütörtök hajnalban, miután tizenegyesekkel 5-3-ra legyőzte a brazil Goiást.
 
Copa Sudamericana: argentin-brazil döntő 2010. november 26. 09:38 Az argentin és a brazil csapatok évtizedek óta ádáz csatát vívnak egymással, így borítékolható, hogy a Copa Sudamericana döntője is hatalmas izgalmakat tartogat. A hétközi elődöntőből ugyanis a brazil élvonalból kiesett Goias, valamint a nagy múltú Independiente jutott tovább.
 
Wenger 16 éves kapussal erősít 2009. május 15. 07:21 Damian Martinez, az argentin U17-es válogatott és az Independiente Avellaneda kapusa az angol élvonalbeli Arsenal legújabb szerzeménye - értesült egy dél-amerikai futballportál.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu