Argentin siker a dél-amerikai El-ben

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 9. 14:56
Az Independiente története első Copa Südamericana-sikerét ünnepelhette magyar idő szerint csütörtök hajnalban, miután tizenegyesekkel 5-3-ra legyőzte a brazil Goiást.


COPA SÜDAMERICANA, DÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ:
Independiente-Goiás 3-1 (3-1, 3-1, 3-1)
Gólszerző: Velázquez (19.), Parra (27., 35.), ill. Moura (22.) 
Összesítésben: 3-3, 11-esekkel: 5-3.

Remek első félidei teljesítményével megalapozta a dél-amerikai kontinens második számú kupájának számító serleg elhódítását a hétszeres Libertadores Kupa-győztes Independiente. Az elsöprő 45 percet azonban nem követte több, a brazilok fölénybe kerültek, sőt, gólt is lőttek, amelyet les miatt nem adott meg a bíró.

A kupasorozatban nem számít az idegenben szerzett találat, csak a gólok száma. Mivel az "odavágón" 2-0-ra a brazil bajnokságból amúgy kiesett Goiás nyert, az összességében 3-3-as végeredmény hosszabbítást eredményezett.

Ebben is a vendégek voltak az aktívabbak - újabb lesgól, egyikük kapufát is fejelt -, ám mivel érvényes találat nem esett, jöhettek a büntetők. Ezt a hazaiak bírták jobban - a harmadik sorozatban Felipe a jobb kapufára helyezett - , így hódíthatták el az arrafelé Európa-ligának számító, második számú kontinentális trófeát.

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu