KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "COPA_SUDAMERICANA"
Erre még De Jong se vetemedne – videó 2011. november 10. 14:45 Nigel de Jong világbajnoki döntőben bemutatott karaterúgása semmi ahhoz képest, amit a Vasco da Gama játékosa művelt az Universitario elleni Copa Sudamericana mérkőzésen. Nilton nemhogy mellkason, egyenesen arcba rúgta stoplissal az ellenfél játékosát, ám megúszta sárga lappal. De akkor mi ér kiállítást?
 
Argentin siker a dél-amerikai El-ben 2010. december 9. 14:56 Az Independiente története első Copa Südamericana-sikerét ünnepelhette magyar idő szerint csütörtök hajnalban, miután tizenegyesekkel 5-3-ra legyőzte a brazil Goiást.
 
Copa Sudamericana: argentin-brazil döntő 2010. november 26. 09:38 Az argentin és a brazil csapatok évtizedek óta ádáz csatát vívnak egymással, így borítékolható, hogy a Copa Sudamericana döntője is hatalmas izgalmakat tartogat. A hétközi elődöntőből ugyanis a brazil élvonalból kiesett Goias, valamint a nagy múltú Independiente jutott tovább.
 
Verekedés és ollózós gól egy meccsen 2010. augusztus 11. 13:49 Két perc alatt egy botrányos és egy látványos jelenet tarkította a második számú dél-amerikai klubsorozat, a Copa Südamericana 1. fordulóját. A chilei San Martín az első meccs 3-2-es elvesztése után a visszavágón is hátrányba került, ám a 79. percben Heber Arriola büntetőjével egyenlített, igaz a góllövő a labdát eldugó kapust megütve azonnal pirosat kapott. Ennek ellenére csapata röviddel később German Alemanno gyönyörű ollózós góljával kiharcolta a továbbjutás, idegenben lőtt több góllal. (A verekedés 2:30-tól, az ollózós találat 2:52-től látható.)
 
Újabb trófeát nyert az ecuadori csapat 2009. december 3. 10:02 A Libertadores Lupa tavalyi megnyerését követően ezúttal a Copa Sudamericanát hódította el az LDU Quito, ráadásul drámai körülmények között. Az ecuadori futballcsapat 5-1-re múlta felül a brazil Fluminensét az első összecsapáson, de a visszavágón 3-0-ás vereséget szenvedett.
 
Utcai harc a futballpályán! - videó 2009. november 20. 15:41 Fantasztikus mérkőzésen végül 2-1-re győzött a Fluminense a Cerro Porteno ellen magyar idő szerint csütörtök hajnalban, de a futballisták gondoskodtak arról is, hogy ne csupán a Copa Sudamericana elődöntő kilencvenegynéhány percéről szóljanak a hírek. A brazilok úgy jutottak tovább, hogy odahaza a 91. percig 1-0-s hátrányban voltak - az első meccsen, Paraguayban amúgy 1-0-ra nyertek. Ekkor villant azonban Gum és Alan, a fordítás és az ezzel járó kiesés pedig elvette a látogatók eszét. A piros-kékek a Maracana szentély őrjöngő közönsége előtt támadták meg a Flu-játékosokat, majd a nem mindennapi „háborút” követően a helyi rendőrök verték ki őket a játéktérről. Igazi utcai harc alakult ki Rióban. A sorozat döntőjében egyébként az ecuadori Quitóval találkoznak a piros-fehér-zöldek.
 
Fejberúgták, s ment tovább a játék! 2009. október 1. 19:54 Minden hétre jut egy-kettő azokból a brutális, alattomos vagy rejtélyes szabálytalanságokból, amelyekről sokszor csak a televízió vagy az internet segítségével értesül a mérkőzés játékvezetője.
 
Copa Sudamericana: az Internacional Porto Alegréé a trófea 2008. december 4. 10:14 A brazil Internacional nyerte a dél-amerikai labdarúgókupát (Copa Sudamericana), miután a döntő visszavágóján, hazai pályán hosszabbításban döntetlent ért el az argentin Estudiantesszel szemben.
 
Labdarúgás, Copa Sudamericana, döntő: előnyben az Internacional 2008. november 27. 15:20 Az Internacional várhatja kedvezőbb helyzetből a második számú dél-amerikai labdarúgókupa (Copa Sudamericana) döntőjének visszavágóját. A brazilok egy tizenegyesnek köszönhetően ugyanis 1-0-ra legyőzték idegenben az argentin Estudiantes La Plata csapatát úgy, hogy 65. percig emberhátrányban játszották.
 
Labdarúgás, Copa Südamericana: az Estudiantes is döntős 2008. november 21. 18:10 A Copa Sudamericana második elődöntőjében az Estudiantes szoros mérkőzésen 1-0-ás győzelmet aratott az Argentinos Juniors ellen, így ők játszhatják a huszonhatodikai döntőt a brazil Internacional csapata ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu