KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ILLES_BELA"
Illés Béla a Madrid mellett tör lándzsát 2012. január 16. 14:40 A SportHirado.hu szerkesztői mellett jelenlegi és egykori sportolókat, sportvezetőket is felkértünk arra, hogy tippeljék meg, ki nyeri a Premier League-et, lesz-e magyar csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján, vagy hány magyar aranyéremnek örülhetünk a londoni olimpián. Ezúttal a MTK legendás labdarúgóját, a Haladás sportigazgatóját és a róla elnevezett futballakadémia alapítóját, Illés Bélát faggattuk.
 
A Győr lehet a tavasz meglepetéscsapata 2011. február 25. 14:48 NB I, SZEZONRAJT ELŐTT. Plókai Attila és Csertői Aurél egyetért abban, hogy a Videoton, a Debrecen és a Zalaegerszeg állhat fel az NB I dobogójára a tavasz végén, mégpedig ebben a sorrendben. A visszavonult rutinos hátvéd és a legutóbb a Haladást megjárt tréner egyaránt a Siófokot jósolja, mint második kieső a Szolnok mellett. Előbbi egyébként a Győrtől, illetve a KTE-től várja, hogy a május végéig jelentősen előrekapaszkodik a tabellán.
 
Sporttörténelmet ír a magyar védő 2009. május 5. 12:30 A kedd esti Haladás-Fehérvár bajnoki mérkőzésen Kuttor Attila, a szombathelyiek védője beállítja Illés Béla pályára lépési rekordját, hiszen a 39 esztendős futballista is 540. alkalommal szerepel az NB I-ben, ameddig főnöke és jó barátja, Illés Béla eljutott. Mi több, az MTK ellen a hétvégén Kuttor meg is előzi a Haladás tulajdonosát. Rendhagyó módon ezúttal nem a játékost, hanem a feleségét faggattuk, már csak azért is, mert az egész család életében főszerepet játszik a sport.
 
Labda a levegőben, barátok tengóztak 2009. február 15. 17:20 A csarnokban ugyan csak a meghívott játékosok és ismerősök, valamint néhány újságíró figyelte a csatákat, de így is elmondható: újra remek hangulatú és színvonalas rendezvényt hozott a Hivatásos Labdarúgók Szervezete lábtenisz-kupája. A résztvevők örömmel tengóztak vasárnap, sőt volt aki azt mondta, a jövőben akár kötelezővé is lehetne tenni az indulást az élvonalbeli klubok számára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu