A Győr lehet a tavasz meglepetéscsapata

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 25. 14:48
NB I, SZEZONRAJT ELŐTT. Plókai Attila és Csertői Aurél egyetért abban, hogy a Videoton, a Debrecen és a Zalaegerszeg állhat fel az NB I dobogójára a tavasz végén, mégpedig ebben a sorrendben. A visszavonult rutinos hátvéd és a legutóbb a Haladást megjárt tréner egyaránt a Siófokot jósolja, mint második kieső a Szolnok mellett. Előbbi egyébként a Győrtől, illetve a KTE-től várja, hogy a május végéig jelentősen előrekapaszkodik a tabellán.


CSERTŐI AURÉL:
Az első kettőt úgy gondolom, nem kell megmagyarázni, a Zalaegerszegnél rég elkezdett tudatos munka meghozza eredményét, felállhat a dobogó aljára, a Ferencváros és a Kaposvár lemarad. Meglepetéscsapatot nem tudnék mondani, úgy gondolom, hogy a mezőny kiegyenlítődött, nem számítok nagy feltámadásra a tavasszal. Hogy melyik csapat esik ki szintén nehéz megjósolni, ha mondani kellene egyet a gyanúsan búcsúzó Szolnok mellett, az a Siófok lenne.
Ki áll a dobogóra? 1. Videoton, 2. Debrecen, 3. Zalaegerszeg
Ki lesz a tavasz meglepetéscsapata? nincs
Ki búcsúzik az élvonaltól? Szolnok, Siófok  
PLÓKAI ATTILA
Ki áll a dobogóra? 1. Videoton, 2. Debrecen, 3. Zalaegerszeg
Ki lesz a tavasz meglepetéscsapata? Győr
Ki búcsúzik az élvonaltól? Szolnok, Siófok
A Videoton keretével és pontelőnyével abszolút bajnokesélyes, de a Debrecenről sem szabad elfeledkezni, jól erősítettek a télen, másodikok könnyedén lehetnek. A harmadik helyre a Zalaegerszeg ér oda, nagyon masszív csapat. A Győrnél vége az őszi sérüléshullámnak, biztos anyagi befektetőkkel a háttérben, megindulnak felfelé a tabellán, de a Kecskemétben is látok fantáziát. Nehéz megmondani, hogy a sok kiesés ellen küzdő csapat közül melyik búcsúzik, jelentősen egyik klub sem gyengült, a most 15. Haladás szerintem jól erősített, a Szolnok ősszel megásta sírját, hozzá a Siófok csatlakozhat.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu