KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HERTHA_BSC"
Werder, verd el! - fogadási blog 2011. szeptember 25. 17:06 A felejthetetlen szombat után bloggerünk vasárnap sem hagyott minket tippek nélkül, a hét utolsó napján három jóslattal rukkolt elő. Egy német élvonalbeli, egy olasz elsőosztályú, illetve egy spanyol La Liga-meccs szerepel a kínálatban. Ugyan a mai dózis nem tartalmaz tizenkilenc meccset, de ezért a háromért is szurkolunk.
 
Négy piros a Augsburg-Hertha rangadón 2010. december 18. 15:54 Túlságosan paprikásra sikerült a Bundesliga 2 szombati rangadója, az 1-1-re végződő Augsburg-Hertha mérkőzés, amelyen eldőlt, hogy a korábban Torghelle Sándort foglalkoztató hazaiak telelhetnek a tabella élén megelőzve Dárdai Pál korábbi együttesét. A játékvezető a találkozón négy piros lapot osztott ki. Torghelle jelenlegi klubja, a Düsseldorf egyébként 1-0-ra győzött, a korábbi magyar válogatott csatárt nem nevezték a keretbe.
 
Kirúgták Dárdaiék edzőjét 2010. május 11. 22:07 Távozik posztjáról Friedhelm Funkel, a német labdarúgó Bundesliga élvonalából kiesett Hertha BSC vezetőedzője.
 
Dárdai: A sorsom a Hertha kezében van 2010. május 4. 23:04 Dárdai Pál a másodosztályban sem hagyná cserben a Herthát, de amennyiben az amatőrcsapat edzőjeként számítanak rá, azt is elfogadja. A berliniek legendás középpályásának bokája is beleszólhat a döntésébe, de hogy marad a német fővárosban, az nem is lehet kérdés számára.
 
A Hertha is gyászolja Varga Zoltánt 2010. április 12. 14:31 A német élvonalbeli Hertha BSC is gyászolja a napokban elhunyt futball-legenda Varga Zoltánt, aki 1970 és 1972 között volt a klub játékosa, és a berlini közönség egyik legnagyobb kedvence.
 
Dárdai klubrekorder lett Berlinben 2010. március 13. 20:40 Dárdai Pál a múlt héten beérte, szombaton pedig meg is előzte Michael Sziedatot a Hertha örökrangsorában 281. Bundesliga I-es mérkőzésével. Ezzel a magyar középpályás lett a berlini együttes új klubrekordere.
 
A Celticből igazolna védőt a Hertha 2010. január 9. 15:55 A Daily Express jelentése szerint a Bundesligában egyelőre haloványan szereplő, sereghajtó Hertha BSC, Dárdai Pál klubja érdeklődik a Celtic védője, Andreas Hinkel iránt.
 
A Herthából erősítene a Juventus 2009. december 14. 17:17 Továbbra is bizonytalan Gojko Kacar sorsa Dárda Pál klubjánál, a német élvonalbeli Hertha BSC-nél. A Fiorentina után most a Juventus is megvásárolná a szerb középpályás játékjogát.
 
Kés alá feküdt Dárdai Pál 2009. november 6. 17:35 Bokaműtéten esett át Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC és a magyar válogatott védekező középpályása pénteken - közölte a Hertha BSC hivatalos honlapja. Öt hetet hagy ki.
 
A Fradi kapusát teszteli a Hertha 2009. augusztus 24. 12:13 Németországban tartózkodik Megyeri Balázs, akit Dárdai Pál együttese, az élvonalbeli Hertha BSC tesztel néhány napig - közölte a hírt a Ferencváros labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu