KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HALCON_AVENIDA"
Világbajnok spanyolok jöhetnek a nyáron! 2009. április 5. 20:19 Fantasztikus információkat osztott meg honlapunkkal Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke. Az elöljáró elmondta, hogy spanyolországi látogatása során szóban megállapodott a spanyol szövetség első emberével arról, hogy Pau Gasolék a nyáron hazánkba érkeznek egy barátságos meccs erejéig. A női válogatott ezzel szemben utazhat. Mégpedig Szentpétervárra, ahol Sabtaj von Kalmanovicsnak, illetve a Szpartak Moszkva csapatának vendége lesz. Utóbbi orosz túra remek felkészülésül szolgálhat az Európa-bajnokságra.
 
Rátgéberrel is Európa tetején a Szpartak 2009. április 5. 15:12 Sorozatban harmadszor is megnyerte a női kosárlabda Euroligát az orosz Szpartak Moszkva együttese, miután 85-70-re legyőzte a házigazda Halcon Avenida Salamancát. A címvédő magyar edzője, Rátgéber László először jutott a csúcsra a nemzetközi klubporondon.
 
A Sopront is megállította a Salamanca 2009. április 3. 22:16 Története legfontosabb európai kupameccsét játszotta péntek este az MKB Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata Salamancában, ahol remekül tartotta magát, de bravúrt elérnie nem sikerült a házigazda Halcon Avenida ellen a női Euroliga elődöntőjében. A második perctől végig vezetett a Salamanca, hétpontos vereség lett a vége. A négyesdöntőben újonc spanyolok meccselhetnek tehát a Rátgéber László vezette Szpartak Moszkvával a fináléban, a soproniak a Jekatyerinburggal csatázhatnak a bronzéremért.
 
Szertefoszlottak a pécsi álmok 2009. február 20. 19:45 Öt ponttal kikapott a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapata az Euroliga negyeddöntőjének 2. mérkőzésén a Halcon Avenida ellen. A magyar bajnokság ezüstérmese második vereségét szenvedte el a spanyol együttes ellen, így Fűzy Ákos tanítványai kiestek a legrangosabb európai kupasorozatból.
 
Szenvedett a Pécs Spanyolországban 2008. november 19. 21:48 Elszenvedte harmadik vereségét a MiZo Pécs együttese a női kosárlabda Euroliga A csoportjának hatodik fordulójában. A baranyaiak két győzelem után kaptak ki ismét, legyőzőjük pedig a spanyol Halcon Avenida volt, amely 83-60-ra verte a magyar együttest.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu