KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GRAND_PRIX"
Kevés siker a párizsi tőr Grand Prix-n 2009. január 24. 19:18 A Párizsban rendezett férfi tőr Grand Prix kevés sikerélményt hozott a magyar vívóknak, hiszen mindössze ketten kerültek fel a 64-es főtáblára. A legjobb helyezést Mazza Lorenzo érte el, aki a 29. helyen végzett.
 
Világos bábukat vezetett remire Lékó 2008. december 18. 19:46 Lékó Péter az ötödik mérkőzésén a második döntetlenjét érte el az oroszországi Elisztában zajló sakk Grand Prix-n: a magyar játékos csütörtökön az éllovas azeri Tejmur Radzsabovval remizett.
 
John Higgins győzött, későn ébredt Day 2008. október 20. 15:31 A kétszeres világbajnok John Higgins sikerével zárult a sznúkerszezon egyik legjelentősebb tornája, a Grand Prix. Az őrjöngő közönség legnagyobb örömére a Glasgow-ban a skót kitartott a jól hajrázó Ryan Day ellen és 9-7-s sikerével első győzelmét aratta a 2007 májusi világbajnoki diadala óta. Ezzel karrierje 19., egyben negyedik Grand Prix-sikerét aratta, 75 ezer fonttal gazdagodott.
 
Higgins nyerte a legendás skót rangadót 2008. október 16. 11:21 John Higgins magabiztosan verte a hétszeres világbajnok Stephen Hendry-t a Glasgow-ban zajló sznúker Grand Prix-n ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A veterán Steve Davis hatalmas csatában lépett tovább Adrian Gunnell ellen, üde színfoltot jelent az 19 esztendős Judd Trump szereplése, aki győzött és először szerepel a negyeddöntőben egy ranglistaversenyen.
 
Sznúker, Grand Prix: Glasgowban rendezik a nívós tornát 2008. július 25. 18:25 Október 11 és 19. között, Glasgow ad otthont a sznúker világának egyik legnagyobb jelentőségű tornájának, a Grand Prix-nak, a 2008-as esztendőben. A szervezők megköszönték a korábbi helyszínt biztosító Aberdeennek a közreműkődést és örömüket fejezték ki hogy az igen nagy presztizzsel bíró torna Skócia legnagyobb városába költözött.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu