KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GERGELY ISTVÁN"
Visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok 2014. április 18. 16:38 A bajnoki rájátszás zárultával befejezi pályafutását a RacioNet-Honvéd vízilabdacsapatának kétszeres olimpiai bajnok kapusa, Gergely István.
 
És Kiss Gergő célbaveszi Gergely kapuját 2008. november 6. 15:53 Vasárnap a Margitszigeten sorsolnak a férfi vízilabdázók nemzetközi kupájában. Az Euroligában és a LEN-kupában is 16-16 csapat vár még a folytatásra, előbbiben a csoportkörben, utóbbiban a nyolcaddöntőben érdekelt két-két magyar együttes. Az elmúlt évekkel ellentétben a sorsolást rendező Domino-Honvéd ezúttal a második számú sorozatban érdekelt, de a Kőér utcaiakat irányító szakember, Vad Lajos azon a véleményen van: inkább számítsanak a LEN-kupában meghatározónak, mint az Euroligában pofozógépnek.
 
Aranycsapat, harmadszor is aranycsapat! 2008. augusztus 24. 10:52 A magyar férfi vízilabda-válogatott egymás után harmadszor is olimpiai bajnok lett, miután iskolajátékkal múlta felül az Egyesült Államok nemzeti együttesét a pekingi vízilabdatorna döntőjében 14-10-re. Ezzel megvan a magyar olimpiai csapat harmadik aranyérme, a honi vízilabdasport történetében pedig a kilencedik elsőséget érték el Kemény Dénes tanítványai az ötkarikás játékokon.
 
Nagy Viktor nem utazhat el Pekingbe 2008. július 21. 11:09 A férfi vízilabda-válogatott kapuját második számú kapusként Nagy Viktor helyett Gergely István védheti a pekingi olimpián - ismertette döntését Kemény Dénes szövetségi kapitány hétfő reggel az MTI-nek. A magyar együttes jelenleg a Margistszigeten készül a hétvégi Unicum-kupára.
 
Vízilabda: a Honvédban együtt pólózhatnak a Gergely-fivérek 2008. június 11. 16:12 Együtt játszhatnak a Gergely fivérek a Domino-BHSE legutóbb bajnoki bronzérmes vízilabdacsapatában, miután az athéni olimpiai bajnok kapus, a kispestieknél maradó 32 esztendős István mellett a 170-szeres szlovák válogatott öcs, Mihály is a Kőér utcában folytatja pályafutását. Erről a klub tájékoztatta szerdán a távirati irodát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu