KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GERARDO_MARTINO"
Barca: ennyit ér a tudás, akarat nélkül 2013. november 27. 12:22 A Barcelona kedden este 2-1-es vereséget szenvedett az Ajax csapatától Hollandiában, a Bajnokok Ligája ötödik csoportkörében. A csak büntetőből szépítő katalánok így még nem biztosították be a csoportelsőséget, egyben elszenvedte első vereségét az együttes kispadján Gerardo Martino vezetőedző is, aki kritizálta is játékosait. Hiába van meg a tudás, ha nem párosul akarattal.
 
Messi is kellett a kinevezéshez 2013. július 23. 20:22 Kedd este megtartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját Gerardo Martino, a Barcelona új, argentin edzője. Az 50 éves mester egyelőre szülővárosában, Rosarióban tartózkodik, ahol egyébként bő 26 évvel ezelőtt Lionel Messi is meglátta a napvilágot. Az a Messi, akinek jelentős szerepe lehetett a pletykák szerint az új mester kinevezésében.
 
Lemondott a paraguayi kapitány 2011. július 29. 20:17 Lemondott posztjáról Gerardo Martino, a Copa América-ezüstérmes Paraguay szövetségi kapitánya.
 
Kapitánya és ásza is elhagyja Paraguayt 2010. július 5. 22:06 Lemondott a paraguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Gerardo Martino, akinek válogatottja története legnagyobb sikerét érte el Dél-Afrikában, ahol csak a negyeddöntőben esett ki Spanyolország ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu