KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GEMESI_GYORGY"
Új alelnöke van a MOB-nak 2011. március 19. 12:40 Gémesi Györgyöt választották meg a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) alelnökének a szervezet szombati közgyűlésén. A Nemzeti Sportszövetség elnöke egyetlen jelölt volt a posztra, amely Borkai Zsolt elnökké választásával üresedett meg.
 
Nincs változás az NSSZ élén 2011. március 18. 14:13 Egyhangú nyílt szavazással ismét Gémesi Györgyöt választotta elnöknek a Nemzeti Sportszövetség közgyűlése. A sportvezető két évvel ezelőtt, 2009 februárjában került az NSSZ élére, irányítása idején a szövetség több értékes együttműködési megállapodást kötött a magyar sport egyes szervezeteivel.
 
Berényi vagy Gémesi lehet az új elnök 2009. február 3. 19:34 2008 áprilisában mondott le Erdei Tamás, a Nemzeti Sportszövetség elnöke. A szervezet azonban úgy döntött, hogy csak az olimpia után választ magának új elöljárót. A február 6-i tisztújító közgyülésre a Magyar Sport Házában kerül sor.
 
Ki (mi) szúrta le az elnököt? 2008. december 2. 12:33 Nem nagyon értem, hogy mi zajlik az utóbbi időben a pást körül.
 
Visszavonul a leváltott vívókapitány 2008. november 28. 18:55 Ahogy az várható volt a pekingi olimpia után, változások történtek a Magyar Vívószövetség (MVSZ) életében. A szövetségi kapitányok személyére is fény derült az elnökségi ülés befejezése után. A tőrözők korábbi vezetőjét, Bernát Zoltánt a legeredményesebb magyar paralimpikon, Szekeres Pál váltja, míg a párbajtőrözőket továbbra is Kulcsár Győző, a kardozókat pedig Nébald György irányítja. Bernát péntek este a SportHirado.hu-nak elárulta, hogy ezennel befejezi tevékenységét a vívósportban. A nap másik fontos bejelentését Gémesi György, a szövetség elnöke tette, aki elmondta, lemond posztjáról.
 
Peking 2008: Gémesi György szerint fejben dőlnek el a párharcok 2008. augusztus 17. 09:52 Gémesi György, a hazai vívószövetség (MVSZ) elnöke szerint mentális okok vezettek ahhoz, hogy a magyarok egyetlen éremmel - egy bronzzal - zárták a pekingi olimpiát.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu