KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FUTSAL_NOI"
Tóth: Erre a csapatra lehet építeni 2008. október 17. 08:23 Tóth Károly szövetségi kapitány rendkívül büszke a magyar női futsal-válogatottra, amely története első mérkőzésén 4-2-re verte Csehország legjobbjait. A mérkőzés legjobbja, Ganczer Hajnalka elégedetten nyugtázta, hogy a kezdeti drukk ellenére kétgólos hazai győzelem született, főleg azt figyelembe véve, hogy egy rendkívül erős ellenfelet tudtak két vállra fektetni Ózdon.
 
Történelmi női futsal-meccs Ózdon 2008. október 14. 11:12 Szerdán 18 órai kezdettel története első nemzetközi futsalmérkőzését játssza a magyar női válogatott. A mieink Csehország legjobbjaival mérik össze a tudásukat. Mindkét együttes abszolút ismeretlen lesz a másik számára, hiszen a magyarok ellenfele is most debütál a nemzetközi porondon.
 
Ózdon debütál a női futsalválogatott 2008. október 7. 12:05 Október 15-én, szerdán Ózdon debütál a női futsalválogatott. Mint arról korábban már beszámoltunk, a tervek szerint a Városi Sportcsarnokba kilátogató érdeklődők két találkozót tekinthettek volna meg, de az élet, pontosabb Grúzia férfi nemzeti csapata átírta a forgatókönyvet.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu