Ózdon debütál a női futsalválogatott

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 7. 12:05
Október 15-én, szerdán Ózdon debütál a női futsalválogatott. Mint arról korábban már beszámoltunk, a tervek szerint a Városi Sportcsarnokba kilátogató érdeklődők két találkozót tekinthettek volna meg, de az élet, pontosabb Grúzia férfi nemzeti csapata átírta a forgatókönyvet.


A hét elején érkezett a faxüzenet a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, hogy Grúzia lemondja a magyarországi vendégjátékot, így az időközben leegyeztetett Magyarország – Csehország női mérkőzés lépett elő a jövő szerdai főeseménnyé.

 

"Egyáltalán nem voltak korrektek a grúzok – reagált a történésekre az ózdi származású Kasza János, aki egyébként a 2010-es futsal Európa-bajnokság előkészítő bizottságának a vezetője. – A kialakult háborús és politikai helyzetre, valamint vízum gondokra hivatkoztak amikor közölték, hogy a jövő héten nem jönnek Ózdra. Nagyon, de nagyon sajnálom, mert a Sportcentrum Kht. vezetői már évek óta rágják a fülemet, hogy szervezzük a sportcsarnokba válogatott futsal meccset. Sajnos a grúzokat más csapattal sem tudtuk helyettesíteni, mert Brazíliában zajlik a világbajnokság, gyakorlatilag minden együttes ezzel van elfoglalva. Természetesen kárpótolni fogjuk Ózdot, még az is elképzelhető, hogy ebben az évben. Mást azonban még nem tudok erről mondani, nehogy úgy járjunk, mint Grúziával."

 

Jövő szerdán azért az ózdiak nem maradnak futsal nélkül. A magyar és a cseh női válogatott ugyanis összeméri az erejét, igaz nem elő, hanem főmérkőzésként. 18 órától sporttörténelmi találkozót nézhetnek meg a Városi Sportcsarnokba kilátogatók, hiszen a magyar és cseh csapat az első hivatalos nemzetek közötti találkozóját vívja majd Ózdon.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu