KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FUTACS_MARKO"
Futács klubváltás előtt 2013. március 4. 21:04 Futács Márkót egy hónapra a szintén Championshipben szereplő Blackpoolhoz küldi egyesülete, a Leicester City - értesült a skysports.com. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs. Az U21-es válogatott támadó kilenc meccs alatt egyszer volt eredményes a kékmezeseknél. A Blackpoolnál együtt dolgozhat az egykori MU-sztár Paul Ince-szel és a menedzser fiával, a középpályás Thomasszal, aki iránt a Liverpool érdeklődött a közelmúltban.
 
Futács vált, marad a Championshipben 2012. július 14. 15:33 Nem vállalta az angol harmadosztályt Futács Márkó, a 16-szoros U21-es válogatott magyar csatár, ehelyett otthagyta a Portsmouth-t, és a Leicester Citynél ír alá hároméves szerződést - írják helyi lapok Angliában.
 
Beállt, majd azonnal gólt lőtt Futács 2012. március 21. 09:55 Csupán három percet töltött a pályán a 89. percben becserélt Futács Márkó, mégis betalált a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokság 38. fordulójában a Birmingham kapujába. A jelenleg utolsó Portsmouth hazai pályán 4-1-re győzte le a jelenleg hatodik Cityt.
 
Futácsék is a Rangers sorsára jutottak 2012. február 18. 12:45 Három éven belül másodszor helyezték csődvédelem alá a Portsmouth labdarúgóklubot. Büntetésképpen tíz pontot vontak le az angol másodosztályban szereplő csapattól.
 
Futács lett január legjobbja a Pompeynél 2012. február 16. 18:18 Az angol másodosztályban szereplő Portsmouth Futács Márkót, a csapat 21 éves magyar csatárát választotta a hónap legjobb játékosának.
 
Magyar nap Angliában: Buzsáky-gól videón 2012. január 21. 18:29 VIDEÓ! Buzsáky Ákos a Queen's Park Rangers, Futács Márkó a Portsmouth színeiben szerzett gólt az angol futballdélutánon. Az élvonalbeli QPR magyarja karrierje első Premier League-találatának örülhetett, a beszámolók szerint ráadásul nem is akármilyen módon - szabadrúgásból. A fővárosiak 3-1-re legyőzték a Wigant, míg a másodosztályú Portsmouth az utolsó pillanatban, a 92. percben kapott ki 3-2-re Cardiffban. Az Egyesült Államokban az Év játékosának választott Clint Dempsey mesterhármassal zargatta a Newcastle-t, a Fulham fordított és 5-2-re nyert. Robbie Keane kölcsönvétele jó üzletnek bizonyul, az Aston Villa ír csatára kettőt hintett Wolverhamptonban. Eredmények.
 
FA-kupa: a Chelsea kiütötte Futácsékat 2012. január 8. 17:54 Ramires duplájának és két gólpasszának, Juan Mata és Frank Lampard egy-egy találatának köszönhetően a Chelsea 4-0-s csapást mért a Futács Márkót végig soraiban tudott Portsmouth-ra a labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában. A londoniak az első félidőt átaludták, a fordulás után viszont a brazil középpályás vezetésével felőrölték a másodosztályú ellenfelet. Futácsnak egy nagy helyzete volt, de John Terry a gólvonalról tisztázott.
 
Magyar csatárt ünnepel a Championship 2012. január 3. 20:21 Az angol labdarúgó másodosztály (Championship) szilveszteri fordulójáig hét mérkőzésen csereként szereplő Futács Márkó az elmúlt két bajnokit végigjátszotta, s három nap alatt kétszer volt eredményes a Portsmouth csapatában. Szombaton a Leicester City-nek, hétfőn pedig a Watfordnak talált be a magyar csatár.
 
Futács Márkó a Portsmouth játékosa 2011. augusztus 26. 16:41 Futács Márkót szerződtette a Portsmouth, jelentette be az angol másodosztályú klub hivatalos honlapján. A csatár egy plusz egy éves szerződést írt alá a Fratton Parkban.
 
Király legyőzte Torghellét 2010. szeptember 19. 15:30 Idegenben győzte le Király Gábor csapata Torghelle Sándor együttesét a német másodosztály negyedik fordulójában vasárnap délután. Sorozatban ötödik vereségét szenvedte el a Düsseldorf.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu