KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FRADI"
Eladják az Fradi-ingatlan egy részét 2012. április 5. 13:37 A Magyar Állam értékesíti a Ferencváros Üllői úti ingatlanának azt a részét, amelyre nincs szükség a nemzetközi mérkőzések megrendezésére alkalmas stadion építéséhez.
 
Angliából a Fradiba? 2012. március 6. 19:06 Gyepes Gábor, a volt ferencvárosi védő keddtől újra együtt edz a labdarúgó NB I kilencedik helyén álló együttessel. Bár a szurkolók örülnének, egyelőre nincs szó arról, hogy a Cardiff-fal szerződést bontó játékost leigazolják a zöld-fehérek - írja a csapat egyik szurkolói oldala, az ulloi129.wordpress.com. Mint ismeretes, Gyepes télen távozott Angliából, miután a Championshipben szereplő walesiek szerződést bontottak vele. Azóta nincs csapata a korábbi válogatott játékosnak.
 
Törölték a Ferencváros járatát 2012. február 17. 17:28 A rossz időjárási körülmények miatt törölték pénteken azt a Hamburgba tartó repülőjáratot, amellyel az FTC-PLER férfi kézilabdacsapata utazott volna a Flensburg elleni, szombati KEK-nyolcaddöntő visszavágóra.
 
Nyilasi: Ha a Fradiban megbecsülnének… 2008. november 12. 12:31 Huszonöt éve annak, hogy Nyilasi Tibor az Austria Wien csapatához szerződött. Az ex-ferencvárosi játékost kedden az Austria Wien - Rapid Wien bécsi labdarúgó derbire hívta meg a hazaiak vezetősége. Felmerült korábban, hogy a klub Nyílt magyarországi játékos-megfigyelőjeként alkalmazná. A legenda ezzel, valamint az osztrák és a magyar labdarúgás összehasonlításával kapcsolatban nyilatkozott a Sporthirado.hu-nak
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu