KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FINNORSZÁG"
Futball combig sárban - videó! 2010. július 18. 19:30 Sárfoci-világbajnokságot rendeztek a hétvégén Finnországban! Háromszáz csapat vett részt, egy nagy mocsarat osztottak fel 22 részre és már útjára is indulhatott a labda. Combig járnak a sárban a futballisták, nem ritkán fejjel szólóznak. Nézd meg videón! A tornát egyébként egy hazai együttes nyerte, itt korán elvéreztek a spanyolok.
 
Finn-rali: Sebastian Loeb nyerte a szuperspeciális szakaszt 2008. július 31. 20:44 A vb-címvédő francia Sébastien Loeb érte el a legjobb időt a Finn-rali első napján rendezett szuperspeciális szakaszon, a világbajnoki sorozat kilencedik versenyén.
 
Jégkorong: Miskolcon is vendégszerepel a finn válogatott 2008. június 8. 21:15 Immáron hivatalos a hír: amiről eddig csak halkan, bizakodva lehetett beszélni, most már nyilvános. 2009 áprilisában Magyarországon vendégszerepel a legutóbbi téli olimpia ezüstérmese, a finn nemzeti együttes.
 
Bosszút álltak az oroszok a finneken 2008. május 16. 21:28 Elsőként az orosz válogatott jutott a kanadai jégkorong-világbajnokság vasárnapi fináléjába, miután a péntek esti elődöntőben 4-0-ra legyőzte a tavalyi ezüstérmes finn együttest. Az aranycsata másik résztvevőjéről a később kezdődő Kanada-Svédország találkozó dönt.
 
A németek bravúrját a szlovákok bánták 2008. május 6. 07:46 Meglepetésre a német válogatott kétgólos győzelmet aratott Szlovákia ellen a Kanadában zajló jégkorong-világbajnokság csoportkörének második fordulójában. A vártnál nehezebben, csak a hosszabbításban múlta felül Finnország északi „kisriválisát”, Norvégiát, míg ugyancsak minimális különbséggel kerekedett Fehéroroszország fölé Svájc, igaz, legalább túlóra nélkül. A svédek viszont nem aprózták el és a vb eddigi legnagyobb arányú győzelmét aratták a francia csapat ellen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu