KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FIFA_EV_JATEKOSA"
Így látta 2009-et Messi! 2009. december 22. 13:20 INTERJÚ! Az aranylabdás, friss FIFA Év Játékosa-díjas argentin futballcsillag, Lionel Messi a nemzetközi szövetség honlapjának adott terjedelmes interjút a hétfői zürichi gálát követően. Elmondta, a díj csapattársainak és a klub összes munkatársának szól, s a legvadabb álmaiban sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen sikeres futballista válhat belőle. Nem ül a babérjain, 2010-ben vb-t nyerne Argentínával, és megvédené a BL-címet a Barcával.
 
Orbán: A jelenből nem tudunk megélni! 2009. december 22. 12:59 Orbán Viktor is elkísérte Puskás Ferenc özvegyét a FIFA év végi díjátadó gálájára, amelyen maga Bözsi néni nyújtotta át a férjéről elnevezett díjat Cristiano Ronaldónak, aki a szavazatok szerint az esztendő legszebb gólját szerezte. A volt miniszterelnök a Heti Válasznak adott nyilatkozatában elmondta, meg kell becsülni ezt az elismerést is és a gödörből való kilábalás szempontjából óriási jelentőségű ez a díj. A korábban a másodosztályban is futballozó politikus szerint a jelenéből nem tudna megélni a magyar labdarúgás.
 
Koemannál és Juhásznál is Messi az első 2009. december 22. 12:10 Erwin Koeman és Juhász Roland szerint is a végső győztes Lionel Messi volt 2009 legjobbja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hagyományos év végi szavazásán. A magyar válogatott szövetségi kapitányánál az argentin játékos Xavit és Cristiano Ronaldót előzte meg, míg az Anderlechtben légióskodó csapatkapitánynál Zlatan Ibrahimovic és Carles Puyol szorult a dobogó alsóbb fokaira.
 
Öt jelölt a FIFA Év játékosa-díjra 2009. december 7. 18:18 A FIFA hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra annak az öt labdarúgónak a nevét, akik közül kikerül az idei Év Játékosa-díj nyertese. Az esélyesek között találunk három Barcelona-játékost (Lionel Messi, Xavi, Iniesta) és két Real Madrid futballistát (a 2008-as győztes Cristiano Ronaldo, és a 2007-es befutó Kaká).
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu