KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FIFA_BOTRANY"
FIFA-vizsgálat 16 futballvezető ellen 2011. augusztus 11. 22:17 Vesztegetés gyanújával eljárás indítását kezdeményezte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 16 karibi futballvezető ellen, akik kapcsolatban álltak a júliusban örökös eltiltással sújtott korábbi ázsiai elnökkel, Mohamed Bin Hammammal.
 
Botrány a FIFA-kongresszuson 2011. június 1. 12:11 Az utóbbi napokban felszínre került korrupciógyanús esetek miatt az angolok az elnökválasztás elhalasztása mellett kardoskodtak a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Zürichben zajló, 61. kongresszusán, ugyanakkor a szavazás során elvetették a javaslatukat.
 
Blatter: Krízis? Milyen krízis? 2011. május 30. 19:08 Tovább gyűrűzik a FIFA berkein belüli botrány! Hétfőn délelőtt Jack Warner, a FIFA felfüggesztett alelnöke egy e-mailt lobogtatott, amelyben az áll, a szintén eltiltott Mohamed Bin Hammam megvásárolta a 2022-es katari vb-rendezést. A levelet maga Jerome Valcke, a szervezet főtitkára írta, ezt maga ismerte el. Sepp Blatter sajtótájékoztatót tartott hétfőn, de csak burkoltan üzent, nincs veszélyben 11 év múlva rendezendő esemény. A svájci sportvezető kijelentését, miszerint nincs krízis, többen kinevették a teremben.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu