KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FESTA_AL_LAGO"
„Őrült magyar" tette tönkre a pókerászt 2009. október 23. 20:43 Már az első napon búcsúzott az egyik legjelentősebb tengerentúli pókertornától, a 15 ezer dollár nevezési díjú WPT (World Poker Tour) Festa Al Lago főversenyétől Daniel Negreanu. A román származású kanadai játékos kiesését többek között egy bizonyos magyar származású Andrew Bartának köszönhette, akit a négyszeres vb-karkötős mikroblogjában csak „őrültnek" nevezett.
 
Grospellier akcióira nem volt ellenszer 2008. október 27. 21:04 Az ElkY becenévre hallgató Bertrand Grospellier az összes finalistát kiejtve, végig vezetve nyerte a Póker Világsorozat (WPT) legutóbbi állomását, a Festa al Lago főversenyét, a 15,000 dolláros NL Hold'em tornát vasárnap Las Vegasban a Bellagio kaszinóban. A francia sztár veszélyes profikkal, így Nenad Mediccsel és Nam Lövel fémjelzett döntő asztalon ellentmondást nem tűrő játékkal hódította el a nívós karkötőt és a velejáró 1,4 millió dolláros pénzdíjat.
 
Negreanu az élről kezdett, mégis kiesett 2008. október 24. 21:16 Az amerikai Ryan Fair vette át a vezetést a Póker Világsorozat (WPT) eheti versenyén, a Festa al Lago elnevezésű viadalon Las Vegasban a Bellagio Kaszinóban a harmadik fordulóban. A napot első helyről kezdő sztár, Daniel Negreanu korán búcsúzott, viszont az Elky becenévre hallgató Bertrand Grospellier és Nenad Medics is a közvetlen élmezőnybe küzdötte magát csütörtökön, akkor amikor már csak 34-en vannak versenyben a tornán.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu