KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FC_BARCELONA"
Man. United-Barcelona Svédországban 2012. június 28. 15:51 A Manchester United bejelentette, hogy augusztus 8-án barátságos meccset játszik a Barcelonával Göteborgban, az Ullevi-stadionban. A Premier League-együttes ügyvezetője, David Gill azzal indokolta a helyszínválasztást, hogy az MU-nak rengetegen szurkolnak Skandináviában, és a találkozó tökéletes felkészülést nyújt a következő idényre. A Barcával legutóbb szintén barátságos keretek között, tavaly júliusban meccseltek a Vörös Ördögök, és nyertek 2-1-re Washingtonban.
 
Megvan a Barca elleni győztes taktika 2012. május 24. 18:50 Iker Muniain kifundálta, hogy az Athletic Bilbao hogyan verhetné meg a Barcelonát a Király-kupa pénteki döntőjében: nem szabad eladni a labdát, és futtatni kell a katalánokat… A baszk támadónak nem árt csínján bánnia az ígéretekkel, hiszen előző öt meccsükön még csak gólt sem rúgtak. Egyetlen bizodalmuk, hogy a Barca védelme igencsak foghíjas.
 
Újabb Messi-csúcs, Barca-kiütés 2012. május 2. 21:50 A Barcelona megerőltetés nélkül győzte le 4-1-re a Málagát a Primera División 20. fordulójából bepótolt mérkőzésén. Leo Messi mesterhármast szerzett, ezzel megdöntötte Gerd Müller csúcsát, ami az egy idényben szerzett gólokat illeti. Az andalúzoknak nagyon meg kell szenvedniük a dobogóért.
 
100 millió euró új Barca-igazolásokra 2012. május 2. 16:57 A Sport katalán napilap úgy értesült, Tito Vilanova 100 millió eurót költhet a Barcelona keretének megerősítésére a nyáron. A tetemes összegbe már a távozók árát is beleszámolták, Dani Alves és Keita eshet áldozatul.
 
Megcsinálta a Chelsea: BL-döntős! 2012. április 24. 22:42 A Chelsea bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe 3-2-es összesítéssel, miután 2-2-es döntetlent játszott Barcelonában az elődöntő visszavágóján. John Terryt kiállították, de Leo Messi büntetőt hibázott, Fernando Torres pedig nem hibázott a végén. A Kékek ellenfele a Real Madrid vagy a Bayern lesz Münchenben.
 
Iniesta: Egy pont? Így már egészen más! 2012. április 11. 11:44 Andrés Iniesta szerint nem olyan biztos, hogy a Real nyeri a szerda este egyik nagy rangadóját, a madridi derbit a Vicente Calderónban. A spanyol világbajnok támadó középpályás úgy érzi, nagyon megváltoztak a dolgok az utóbbi egy hónapban, és ha szorgalmasan gyűjtik a pontokat, akkor a bajnokságban is kielégíthetik szurkolóik igényeit.
 
A Barca egy pontra került a Madridtól 2012. április 10. 22:48 Igaz egy mérkőzéssel többet játszva, de a Barcelona egy pontra feljött a Real Madrid mögé a Primera División 33. fordulójának keddi játéknapja után. A Getafe könnyen megadta magát, a katalánok félgőzzel is 4-0-ra nyertek. Arra ráadásul semmi garancia nincs, hogy a madridi derbi után ismét helyreáll a négypontos különbség.
 
Barca-továbbjutás két Messi-büntetővel 2012. április 3. 22:37 A Barcelona 3-1-es győzelemmel és ugyanilyen összesítéssel jutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe a Milan ellen. Leo Messi kétszer is tizenegyesből talált be, Iniesta gólja után nem volt esélye a Milannak. A Rossonerik jóformán egyetlen helyzetüket berúgták, így döntetlent sem lehet játszani a Nou Campban. A Chelsea (vagy a Benfica) jön a blaugranáknak.
 
Vízválasztó szombat a La Ligában 2012. március 30. 18:22 A Barcelona bukott Pamplonában, az Osasuna most a Real Madridra feni a fogát a Primera División 31. fordulójában. A katalánok két Bajnokok Ligája-negyeddöntő között az Európa-ligában vitézkedő Athletic Bilbao ellen kell hogy helyt álljanak.
 
A Milan lenullázta a Barcelonát 2012. március 28. 22:35 A Milan kihozta a maximumot a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzéséből: gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Barcelonával. Az első félidőben sorjáztak a helyzetek, a második viszonylag eseménytelenül telt. Minden egy hét múlva, a Nou Campban dől el.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu