KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ERIK_SEIDEL"
Történelmi duplára készül az indiai hős 2008. október 15. 17:27 Vivek Rajkumar áll az élen a harmadik fordulót követően a Póker Világsorozat (WPT) keretei között zajló Észak-amerikai Pókerbajnokságon. Az indiai játékos minimális előnnyel vezet akkor, amikor már csak 27-en vannak versenyben a 454 induló közül. Az első öt között igazi tengerentúli sztárok, Gavin Smith, Kathy Liebert és Erik Seidel állnak.
 
A világbajnoki karkötősök örökrangsora 2008. október 5. 02:52 A póker legfontosabb tornáján évről évre a népszerű kártyajáték valamennyi stílusában megmérkőznek a legnagyobb ászok. Már egy sikert jelképező karkötő is hatalomnak számít, vannak viszont olyanok, akik halmozzák az ékszereket, a póker igazi királyai. A legtöbbször Phil Hellmuth győzött és ő szerepelt a legtöbbször fizetős pozícióban is. Mögötte a legendás Johnny Chan illetve Doyle Brunson áll egyaránt tíz sikerrel, a negyedik helyezett Johnny Moss.
 
John Juanda negyedik sikere kapujában 2008. október 2. 16:00 Az indonéz születésű, háromszoros világbajnoki karkötős John Juanda vezeti a kilencfős mezőnyt a döntő asztal előtt a Londonban zajló World Series of Poker Europe (WSOPE) 10,000 fontos NL Hold’em főversenyén. A 37 éves játékos minimális előnnyel áll az első helyen. Fináléba jutott a közönségkedvenc Daniel Negreanu és a novemberi világbajnoki döntőben szereplő Ivan Gyemidov is, egyaránt jelentős zsetonmennyiséggel.
 
Amikor az ász pár royalflössel ütközik 2008. augusztus 27. 14:12 Paul Smith közel egymillió dolláros zsetonmennyiséggel vezeti a 27 fősre olvadt mezőnyt Los Angelesben, a Póker Világsorozat (WPT) harmadik állomásán. A Legends of Poker Főversenyén, a 10,000 dolláros NL Hold'em tornán, a keddi napot követően, a nagyágyúk közül a legjobban a hatszoros WSOP karkötős Layne Flack áll, aki a harmadik, versenyben van még Allen Cunningham is a 11. pozícióban. Kiesett viszont Daniel Negreanu, Erik Seidel, Erick Lindgren és Matt Stout is, utóbbinak, ász párja a flop után szetté alakult, ám egy royalflössel találta magát szemben.
 
Adam Weinraub mögött a teljes mezőny 2008. augusztus 26. 13:34 Már csak 79 játékos van versenyben a Póker Világsorozat (WPT) harmadik helyszínén Los Angelesben a Bicycle Kaszinóban a hétfői játéknap után. A Legends of Poker Főversenyén, a 10,000 dolláros NL Hold'em tornán vezet a korábban WPT tornát nyerő amerikai Adam Weinraub, aki közel félmillió dolláros zsetonmennyiséggel zárta az első két fordulót, megelőzve a júniusban WSOP karkötőt nyerő Matt Keikoant. A sztárjátékosok közül előkelő helyen áll Erick Lindgren és Erik Seidel. Kiesett azonban a novemberi világbajnoki döntő asztal résztvevője Scott Montgomery, a népszerű Phil Laak és a címvédő Dan Harrington is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu