KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EPT_KOPPENHAGA"
Kegyetlen pókerparti egy világbajnokkal 2009. május 24. 14:39 A HÉT LEOSZTÁSA. A SportHirado.hu új sorozata, ahol minden héten egy érdekes pókerpartit tálalunk, csak ínyenceknek! Sokszor már azért is imádkoznunk kell, hogy kézbe kapott két lapunkat eltalálja a flop, azaz legalább egy párunk legyen. Néha viszont van olyan, hogy a két párt is dobni kell már az első három nyílt lap megjelenésekor. Kérdezzék csak meg a 2005-ös világbajnok Joe Hachemet, aki látszólag semmitérő lapjával erősnek érezhette magát párjaival, de látva a körülötte zajló kegyetlen akciókat még ezt is eldobta.
 
Finn tinédzser pókerezte le Európát 2009. február 24. 06:35 Az alig 19 éves Jens Kylönnen győzelmével zárult az EPT (Európai Pókersorozat) koppenhágai állomásának főversenye, a 7,000 eurós NL Hold'em viadal. A finn tinédzser 462 fős mezőnyt utasított maga mögé, így a trófea mellett a 878 ezer eurós (262 millió forintos) főnyereményt is megkaparintotta. Mögötte a második a rutinos svéd, Peter Hedlund lett, a harmadik helyen a sokáig vezető norvég, Anders Langset zárt.
 
Kiverték az utolsó pókeresünket Dániából 2009. február 20. 06:37 Nincs tovább! Az utolsó magyar reménysugár is kialudt Koppenhágában az EPT (Európai Pókersorozat) dán állomásán, hiszen csütörtök délután Gombkötő Tamás is búcsúzott a 7,000 eurós NL Hold'em viadaltól. Kiesett az Év Játékosa, az olasz Luca Pagano, ugyanakkor a skandináv versenyzőkből maradt szép számmal, csak néhány brit és olasz tud beékelődni közéjük.
 
Öt magyar pókeres veszett oda Dániában 2009. február 19. 06:34 Gombkötő Tamás egyedüli magyarként 26,700 zsetonnal az 57. helyen lépett tovább a 2. fordulóba a korábban Budapestet is megjárt PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) koppenhágai állomásán. A szerdai második selejtezőnapon 237-en, köztük öt honfitársunk ült asztalhoz a 7,000 eurós NL Hold'em-viadalon, azonban Turmezey Péter, Markovits Ádám, Rácz Csaba és Nemes András is idejekorán búcsúzni kényszerült.
 
Dánia: Kaló Dénes kezébe fagytak a lapok 2009. február 17. 23:33 Hamar kisiklott Kaló Dénes koppenhágai hullámvasútja, miután a magyar pókeres a Budapestet is megjárt PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) skandináv állomásának főversenyén, a 7,000 eurós NL Hold'em-viadalon már az 1/A napon kiesett. A 225 keddi résztvevő közül alig 99-en jutottak tovább a csütörtöki második fordulóba.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu