KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ENERGIE_COTTBUS"
Dobogóra lőtte a bajorokat Torghelle 2010. január 17. 15:38 Torghelle Sándor duplájának tapsoltak vasárnap délután Augsburgban, ahol a hazaiak 3-1-re legyőzték az Energie Cottbust a Bundesliga 2 18. fordulójában. Dobogósak a bajorok.
 
Fizetnek a szurkolóknak a cottbusiak 2009. április 18. 16:39 A cottbusi futballisták visszafizetik a szurkolóknak a belépti díjat, miután 4-0-ra kaptak ki pénteken este Gelsenkirchenben.
 
Elverték Gelsenkirchenben a Cottbust 2009. április 17. 22:14 A Schalke 04 csapata hazai pályán 4-0-ra verte meg az Energie Cottbust a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának nyitó mérkőzésén.
 
Dárdaiék legyűrték a mumust 2009. március 7. 17:19 A Dárdai Pált is a soraiban tudó Hertha BSC idegenben verte meg a Cottbust a német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, így növelte előnyét az üldözők előtt. Bár hátrányban is volt, fölényes sikert aratott a Bayern München a Hannover ellen, ezzel pedig valószínűleg megmentette edzőjét, Jürgen Klinsmannt. Súlyos vereséget szenvedett a Hamburg Mönchengladbachban.
 
Dárdai álma a Bajnokok Ligája 2009. március 6. 15:50 A német labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában az éllovas Hertha BSC a kiesés elől menekülő szomszédvár, az Energie Cottbus otthonába látogat. A papírforma alapján a berliniek az esélyesek, ámde… A Hertha az utóbbi években rendre megszenvedett a keletnémetekkel, és várhatóan a szombati meccs sem lesz sétagalopp számukra, ezt megerősíti Dárdai Pál is.
 
Husztiék nem bírtak a Cottbusszal 2008. augusztus 22. 22:03 Huszti Szabolcs csapata, a Hannover 96 nem tudta otthon tartani mindhárom pontot az Energie Cottbus ellen a német élvonalbeli bajnokság (Bundesliga) második fordulójában, a csapatok gólnélküli döntetlenre végeztek az AWD-Arenában. Az alsó-szászok úgy tűnik, alaposan beragadnak a rajtnál, korábban a nyitányon háromgólos vereségbe szaladtak bele Gelsenkirchenben. Huszti hatvan percet kapott a mérkőzésen.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu