KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUBAJ"
Két magyar döntős Dubajban 2010. december 17. 10:44 A 200 m háton érdekelt Jakabos Zsuzsanna után a 200 m mellen indult Gyurta Dániel is bejutott a délutáni döntőbe a Dubajban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság péntek délelőtti selejtezőiből.
 
Sivatagi luxusszállodában a mieink 2010. december 14. 16:02 Nyugalmasan telt a magyar úszóválogatott első napja a dubai rövidpályás világbajnokság helyszínén, ahol a 333 méter magas Rose Towerben kaptak szállást a mieink. Egyedül Mutina Ágnes betegsége adhat okot némi aggodalomra, valószínűleg nem épül fel a rajtra - tájékoztatott a szövetség honlapja.
 
Venus nyert, a tornát súlyosan büntették 2009. február 21. 18:17 A papírformának megfelelően a korábbi világelső Venus Williams két szettben, 6:4, 6:2-re legyőzte Virginie Razzanót a 2 millió dollár összdíjazású dubaji tenisztorna döntőjében. Szombaton azonban elsősorban az „verte ki a biztosítékot” a szervezőknél, hogy a WTA 300 ezer dolláros bírságot szabott ki, mivel az izraeli Shahar Peer nem kapott beutazási engedélyt az országba, ezért nem is léphetett pályára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu