Sivatagi luxusszállodában a mieink

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 14. 16:02
Nyugalmasan telt a magyar úszóválogatott első napja a dubai rövidpályás világbajnokság helyszínén, ahol a 333 méter magas Rose Towerben kaptak szállást a mieink. Egyedül Mutina Ágnes betegsége adhat okot némi aggodalomra, valószínűleg nem épül fel a rajtra - tájékoztatott a szövetség honlapja.


Vasárnap este rendben megérkezett, hétfőn pedig kétszer már edzett is a magyar úszócsapat a Hamdan bin Mohammed bin Rashid Sports Complex-ben. A sivatagban épült uszoda pazar – legalábbis belülről. Ugyanakkor a közvetlen környezetében még két nappal a rajt előtt is meglehetősen lázas munka folyt, gyakorlatilag semmi nincs kész, munkagépek hada berregteti a motorját folyamatosan, és akad a környező sétányokon olyan rész, amelyet még hétfőn este köveztek villanyfénynél...

Az uszodatérben viszont minden a helyén van, az impozáns, 10 ezernyi nézőt befogadni képes épület méltó helyszíne lesz a 10. rövidpályás világbajnokságnak. Ami a magyar csapatot illeti, a Rotana Rose Rayhaan hotelben minden igényt kielégítő szállás várta tagjait: a Guinness Rekordok könyve által a világ legmagasabb szállodájaként minősített felhőkarcolóban 65 emeleten vannak szobák – a legmagasabbra Dara Eszterék jutottak, akik a 44. emeletről csodálhatják a város látképét.

Egyetlen probléma, hogy az utóbbi időben influenzával küszködő Mutina Ágnes sajnos aligha jön teljesen rendbe a rajtra: Kiss László szövetségi kapitány és edzője, Verrasztó Zoltán még nem döntötte el, mely számokat mondják le, ám nagyon valószínű, hogy 400 gyorson – amelyben Eindhovenben Európa-bajnok lett – nincs értelme indítani a legyengült úszót.

Egyébként pedig a küldöttség még várja utolsó tagjának megjöttét: Hosszú Katinka csak kedd este hétkor landol egy Los Angelesből érkező járattal – legalábbis bízunk benne, hogy az amerikai rövidpályás bajnokságon remeklő bajnok képes lesz helytállni Dubajban is.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu