KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DOMBOVAR"
Újabb elismerés az Aranycsapat védőjének 2011. október 8. 17:17 Több mint száz barát, ismerős és tisztelő jelenlétében emléktáblát avattak szombaton Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat egyetlen vidéken futballozott tagjának, a Nemzet Sportolójának dombóvári szülőházánál.
 
Második meccsét is elvesztette az NYKK 2008. október 25. 20:04 A Marso-Vagép NYKK csapata a Dombóvár gárdája ellen játszott először hazai közönsége előtt az idei kiírásban. A hazaiak mindenképpen nyerni szerettek volna a legutóbbi paksi vereséget követően.
 
Osztrák siker a Dupla Ultratriatlon VK-n 2008. augusztus 31. 13:30 Elsőként az osztrák Andreas Karall ért célba 23 óra 01 perc 06 másodperces teljesítménnyel az ultratriatlon világkupa 2008-as versenyévadjának harmadik állomásán, a bonyhádi Dupla Ultratriatlon Világkupán. Második a szlovén Matej Markovic lett 23 óra 09 perc 35 másodperccel. A harmadik helyet a német Marcel Niko Heinig szerezte meg 25 óra 11 perc 05 másodperces idejével.
 
Dombóvárt újra meghódította a streetball 2008. augusztus 31. 09:26 Lassan itt a nyár vége, de a streetball szerelmesei mégis alig várták a hétvégét: Dombóváron hódolhattak az utcai kosárlabdázásnak. Az idei sorozat utolsó előtti állomásán már pénteken este várták a játékosokat.
 
Dupla Ultratriatlon Világkupa Bonyhádon 2008. augusztus 28. 19:45 Kelet-közép-Európában első alkalommal rendeznek Dupla Ultratriatlon Világkupa Futamot. A magyarországi versenyen rajthoz áll a sportág legendás alakja, Guy Rossi többszörös világbajnok, a szingapúri Harn Wei Kua, aki az idei év világranglista-vezetője, illetve Vincenzo Catalano és Yves Beauchamp világrekorderek is.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu