Dombóvárt újra meghódította a streetball

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 31. 09:26
Lassan itt a nyár vége, de a streetball szerelmesei mégis alig várták a hétvégét: Dombóváron hódolhattak az utcai kosárlabdázásnak. Az idei sorozat utolsó előtti állomásán már pénteken este várták a játékosokat.


A közel száz csapat részvételével lezajlott fesztiválon 12 pályán pattogtathattak a kosarasok. Négy csapat érkezett Kézdivásárhelyről, valamint a horvátországi Darda és Pélmonostor is képviseltette magát egy-egy együttessel.

 

A mérkőzések magas hőfokú és színvonalas ütközeteket hoztak. Az azonban kiemelhető, minden egyes találkozón a fair play győzedelmeskedett. Még a „hirtelen halálban” eldőlő összecsapásokon is.

 

A 2008-as sorozatból már csak a döntő van hátra, melyet szeptember 13-án rendeznek meg a Városligetben. Mint megtudtuk az eddigi helyszínek és kategóriák győztesei a Területfejlesztési Minisztérium támogatásával ingyenesen vehetnek részt a budapesti fináléban.

 

A részvétel feltétele a győzelemért kapott póló viselése és a nevezés, amit most nevezési díj nélkül megtehetnek a győztesek.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu