KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DKSE"
Jelentős előnyt szerzett a Pick Szeged 2009. március 7. 19:07 Idegenben 29-17-re verte a DKSE-t a Pick Szeged a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
 
Kézilabda NB I: meglepetés győzelem Kecskeméten 2008. december 10. 19:36 A férfi kézilabda bajnokság tizennegyedik fordulójában a Budapest Bank Kecskemét öt gólos győzelmet aratott a DKSE Debrecen csapata felett. Félidőben már 17-13-ra vezettek a hazaiak, és ezt az előnyt a találkozó végéig meg tudta őrizni a tabella tizedik helyén álló együttes.
 
Kézilabda, férfi EH-kupa: két sikerrel jutott tovább a Debrecen 2008. november 23. 18:37 Bejutott az EHF-kupa nyolcaddöntőjébe a debreceni férfi kézilabdacsapat, miután a második mérkőzésen is felülmúlta a pályaválasztói jogáról lemondó ukrán Portovik Juzsnijt.
 
Lemosta a PLER a hajdúságiakat 2008. november 8. 19:09 Nagyarányú, tizenegy gólos győzelmet aratott a PLER KC csapata hazai pályán a DKSE-Airport Debrecen együttese felett A férfi kézilabda-bajnokság 10. fordulójában. A vendégek nem találták ellenszerét a nyitott védekezésnek, és ez lett a vesztük.
 
Elsodorta a Bányászt a debreceni gólözön 2008. október 24. 18:32 Két ellentétes félidőt láthatott a közönség a Debrecen-Tatabánya férfi NB I-es kézilabda bajnoki mérkőzésen. Az első játékrészben remekül védekeztek a küzdőfelek, a másodikban viszont potyogtak a gólok. A parádéból elsősorban a hazaiak vették ki a részüket, s a 9. fordulóban végül megérdemelt, 32-25-ös győzelmet arattak.
  
Nem adott esélyt a Debrecen a Komlónak 2008. október 12. 19:44 A DKSE-Airport Debrecen már az első félidőben eldöntötte a két pont sorsát a Komló elleni találkozón a férfi kézilabda NB I hetedik fordulójában. A hazai csapatban tétmeccsen először léphetett pályára a nyáron súlyos sérülést szenvedett szlovák átlövő, Martin Farkasovszky, aki még a gólszerzők közé is feliratkozott.
 
Kézilabda, férfi NB I: százhalombattai győzelem a Debrecen ellen 2008. október 3. 19:23 Hazai pályán győzött két góllal a Százhalombatta KE együttese a DKSE-Airport Debrecen ellen 31-29-re a férif kézilabda NB I hatodik fordulójában. Az első félidőben még a vendégek vezettek szintén két találattal, ám a Battaiak fordítani tudtak, és ezzel idei második gőyzelmüket aratták.
 
Egy góllal nyert a DKSE a Füred ellen 2008. szeptember 28. 19:59 Debreceni szempontból könnyű győzelemnek indult a Balatonfüred elleni találkozó, ám a végén csak minimális különbséggel, 33-32-re tudtak nyerni a végig vezető hazaiak. A vendégeknél Frey János 14 gólig jutott, mégis a DKSE-ben kézilabdázó öccse, Tamás örülhetett a mérkőzés végén.
 
Sima DKSE-siker az ETO otthonában 2008. szeptember 24. 20:24 Magabiztosan, 29-21-re győzött a Debrecen együttese az Győrhő ETO otthonában a férfi-kézilabda bajnokság ötödik fordulójában. Az első félidőben még tartott a lépést a hazai csapat a DKSE-vel, ám a második felvonásban már lényegesen jobban játszott a vendégegyüttes és megérdemelten győzött ilyen arányban is.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu