Nem adott esélyt a Debrecen a Komlónak

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 19:44
A DKSE-Airport Debrecen már az első félidőben eldöntötte a két pont sorsát a Komló elleni találkozón a férfi kézilabda NB I hetedik fordulójában. A hazai csapatban tétmeccsen először léphetett pályára a nyáron súlyos sérülést szenvedett szlovák átlövő, Martin Farkasovszky, aki még a gólszerzők közé is feliratkozott.



KÉZILABDA, FÉRFI NB I, 7. FORDULÓ:
DKSE-AIRPORT DEBRECEN – KOMLÓI BSK 36-24 (21-10)
Debrecen, 400 néző. Vezette: Dobrovits, Tájok
DEBRECEN: DJORDJEVICS – GÚNYA 7, RÉDEI 6, FREY T. 7 (1), VISNYEVSZKI 5, Kelecsevics 2, PÁLOS 4, Mezei 2. Csere: Nahaj (kapus), Ambrus, Juhász 1, Lókodi 1, Csikós, Farkasovszky 1. Edző: Kovács Mihály
KOMLÓ: Szabó T. – Bakos 1, Szappanos 3 (2), Molnár Z., Kiss Á., KAPLONYI 5, Péter Szabó 2. Csere: Pókos, Mészáros Cs. (kapusok), Dömös 4 (1), Kilvinger 2, SUTKA 5 (1), Nagy Z 2, Ujváry. Edző: Füzesi Ferenc
Az eredmény alakulása: 6. p.: 4-1. 9. p.: 8-2. 13. p.: 12-4. 24. p.: 17-7. 27. p.: 19-8. 32. p.: 21-12. 41. p.: 26-15. 54. p.: 33-20.
Kiállítások: 8, illetve 8 perc
Hétméteresek: 2/1, illetve 6/4

 

 

Villámrajtot vettek a hazaiak, és már a 9. percben 8-2-re vezettek. Füzesi Ferenc időt is kért, hogy felrázza csapatát, ám nem sikerült. A sokkal lendületesebben, gyorsabban kézilabdázó debreceniek egyre inkább növelték előnyüket.

 

Pókos kapus 18-8-as állásnál a 27. percben kissé elveszítette a fejét. Ok nélkül reklamált, amiért kétperces büntetést kapott, de még ekkor sem higgadt le, emiatt a játékvezető újabb két perccel büntette.

 

A nagy kedvvel játszó hajdúságiak az első harminc perc végére gyakorlatilag eldöntötték a két pont sorsát, szünet utánra már csak az maradt a kérdés, hogy mennyivel nyernek.

 

Nos, a második félidőben már kevésbé koncentráltak a debreceniek, és Kovács Mihály edző is több játéklehetőséget adott a cseréknek, ezért a dunántúliak elkerülték a még nagyobb különbségű vereséget.

 

A hazai publikum nagy ovációval fogadta a hosszú kihagyás után visszatérő, az utolsó öt percre pályára lépő Martin Farkasovszkyt. A nyáron igazolt szlovák átlövő a felkészülési időszakban szenvedett állkapocscsont-törést egy romániai tornán. A fiatal játékos duplán örülhetett, hiszen egy gólt is lőtt.

 

EDZŐSZEMMEL:
Kovács Mihály: - Az első félidei játékunk alapján szerettem volna ha a végén azt nyilatkozza az ellenfél edzője, hogy átrobogott rajtunk a debreceni gyors. A második játékrész azonban egy kicsit gyengébbre sikeredett, de azért gratulálok a fiúknak.
Füzesi Ferenc: - Olyan játékot nyújtottunk az első játékrészben, amilyennel az NB II Délnyugati csoportjában sem lennénk eredményesek.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu