KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_RHEEM"
A novemberi kilencek, 117 nappal később 2008. november 10. 00:12 Hosszú, 117 napos várakozás után hétfőn eldől, ki nyeri a póker világának legnagyobb jelentőségű tornáját a World Series of Poker (WSOP) főversenyét, a 10,000 dolláros NL Hold'em viadalt. A júliusban elkezdődött és a döntő asztal kialakulásával abbamaradó tornán a „novemberi kilencek” néven elhíresült játékosok között dől el a 9,2 millió dollár és a történelmi győzelem sorsa.
 
A vb-cím és két milliárd forint a tét 2008. november 8. 14:30 November 9-10-én fejeződik be, ami júliusban abbamaradt, a WSOP (World Series of Poker) főversenyének döntője, azaz a világbajnoki finálé. A kilenc résztvevő szeme előtt a történelmi győzelem és az ezzel járó 9,1 millió dollár (közel 2 milliárd forint) lebeg.
 
Phillips vezetésével alakult ki a finálé 2008. július 15. 12:46 Dennis Phillips fejezte be az első helyen a hét fordulós küzdelmet a Rio Kaszinóban Las Vegasban, a WSOP (World Series of Poker) Főversenyén. Az amerikai a teljes hétfői nap folyamán az élmezőnyben tartózkodott, majd az utolsó órában több jelentős partiban több millió dollárt kaszírozott, ezzel magabiztos előnnyel várhatja a november kilencedikei folytatást.
 
Elfogytak az asztalok Las Vegasban 2008. július 15. 10:03 Közel három órája már csak tíz versenyző folytatja a legnagyobb jelentőségű tornát, a 2008-as WSOP (World Series of Poker) főversenyét. A hétfői nap korai szakaszában az első hely közelében tartózkodó Joe Bishop kiesésével már csak egy játékos nem folytathatja november kilencedikén a döntő asztalon. Az első két helyen meglépve a mezőnytől Dennis Phillips és Ivan Gyemidov áll.
 
Craig Marquis 12 milliós partit nyert 2008. július 14. 09:00 Craig Marquis vezeti a 27 fősre olvadt mezőnyt a WSOP (World Series of Poker) Főversenyén, a 10 ezer dolláros NL Hold'em tornán, a vasárnapi játéknap után Las Vegasban, a Rio Kaszinóban. Az amerikai sokáig csak a középmezőnyben tartózkodott, azonban az idei versenysorozat legnagyobb összegű partijában, a 12 millió dolláros kassza megnyerésével rögtön az élre ugrott. Mögötte a második helyen Dennis Phillips áll, míg a harmadik helyen az egyetlen versenyben maradt női játékos, Tiffany Michelle következik, közel 10 millió dolláros zsetonmennyiséggel.
 
Csaknem kisiklott Traply a hullámvasúton 2008. július 12. 15:50 Rendkívül nehéz napon van túl az egyedüli életben maradt magyar játékos, Traply Péter a WSOP (World Series of Poker) Főversenyén, a 10 ezer dolláros NL Hold'em torna negyedik fordulójában a Las Vegas-i Rio Kaszinóban. A napot a szenzációs 12. helyen kezdő játékos több partiból vérző sebekkel került ki, végül a 159. helyen, reggeli zsetonmennyiségének kevesebb mint harmadával zárt, viszont folytathatja a tornát. A versenyt 2,2 millió dollárnyi zsetonnal annak ellenére is Jeremy Joseph vezeti, hogy egy partiban 913 ezer dollárt bukott.
 
Erick Lindgren megtörte a kétéves átkot 2008. június 5. 10:13 Erick Lindgren győzelmével zárult az idei WSOP (World Series of Poker) negyedik, 5000 dolláros Mixed Hold'em versenyszáma Las Vegasban a Rio Hotel és Kaszinóban. Az amerikai játékos a döntőasztalra bejutó kilenc játékos között mindössze az hatodik helyen állt, viszont taktikus játékkal megerősödött. Végül Justin Bonomo legyőzésével megnyerte karrierje első tornáját a versenysorozaton, egyben a vele járó több mint 375 ezer dolláros pénzdíjjal is gazdagodott és 2006-os fájó a heads upban elszenvedett veresége után, felért a csúcsra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu