KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANIEL GÜIZA"
Eb-győztes Madridban 2011. augusztus 20. 16:12 A spanyol élvonalban szereplő Getafe együttese leigazolta Daniel Güizát: a török Fenerbahcétól érkező, a spanyol válogatottal 2008-ban Európa-bajnokságot nyert labdarúgó három éves szerződést kötött a klubbal.
 
Ingyen adja Európa-bajnokát a Fener 2011. augusztus 16. 17:04 A Radio Sevilla szerint a Fenerbahce megegyezett a spanyol élvonalba visszakerült Real Betisszel Dani Güizáról.
 
Hazamenne a csalódott Európa-bajnok 2009. november 10. 15:24 Daniel Güiza nagy hibának tartja tavalyi döntését, ezért a lehető leghamarabb el szeretné hagyni a Fenerbahcét, újra a spanyol labdarúgó-bajnokságban kíván szerepelni. Erről az egyik isztambuli napilapnak nyilatkozott az Európa-bajnok csatár.
 
Európa-bajnok sztár igazolhat a Barcához 2009. július 11. 18:43 Rosszul sikerült törökországi szezonja után elhagyhatja a Fenerbahcét az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott csatára, Dani Güiza. A korábban a Mallorcát erősítő játékos iránt a legutóbbi szezonban mindent megnyerő FC Barcelona érdeklődik, vagyis igazi sztárcsapatba kerülhetne.
 
Három helyen is változtathat Del Bosque 2008. szeptember 9. 14:09 Győzelemmel mutatkozott be a világbajnoki selejtezősorozatban az immár Vicente del Bosque által dirigált spanyol labdarúgó-válogatott. A kapitány az 1-0-s hazai, Bosznia-Hertcegovina ellen aratott siker ellenére aligha lehet elégedetlen a látottakkal, mégis három helyen tervez változtatást a kezdőcsapatban.
 
Güiza: Meglátják, gólt lövök az MTK-nak! 2008. július 30. 16:21 Felvirradt hát a nap, szerda este a magyar bajnok is megkezdi nemzetközi kupaszereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében: Az MTK az elmúlt időszakban világhírűvé váló Fenerbahce ellen lép pályára az isztambuli Sükrü Saracoglu Stadionban 20 órától. A törökök fogadkoznak, a friss szerzemény, a Mallorcából spanyol gólkirályként érkezett Európa-bajnok Dani Güiza pedig az egyik török televízióban megígérte, sikeres lesz a bemutatkozása.
 
A játékospiacról jelentjük – kedd 2008. július 8. 22:36 A SportHirado.hu július elsejétől minden nap összefoglalóval jelentkezik az átigazolási piac legfontosabb történéseiről. A friss hírekről a "Játékospiacról jelentjük" rovatban tájékozódhat! Íme a keddi nap fejleményei a topligákból dióhéjban!
 
Roberto Carlos: csábíts el, Chelsea! 2008. július 8. 11:51 Zajlik az élet a török Fenerbahce körül. A futballcsapat egyik legnagyobb sztárja, a brazil világbajnok Roberto Carlos kijelentette, még 35 évesen is szívesen menne a Chelsea-be, miközben a sárga-kékek egyes lapértesülések szerint leigazolták az Európa-bajnok Dani Güizát a Mallorcától. A spanyol így már az MTK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn is pályára léphet.
 
Güiza és Villa is klubot válthat nyáron 2008. május 6. 18:17 Az As Roma labdarúgócsapata kivetette hálóját a spanyol gólkirály-jelölt Daniel Güizára, a Mallorca csatárára. A Real Madrid vezetői pedig 35 millió eurót sem sajnálnának a spanyol válogatott David Villáért, aki minden valószínűség szerint távozik a Mestallából az átigazolási szezonban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu