KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANICA_PATRICK"
Balesettel debütált a NASCAR-szépség 2010. február 14. 14:12 Videóval! Pocsékul sikerült Danica Patrick bemutatkozása a NASCAR második vonalát képező Nationwide Series daytonai futamán. A 27 éves amerikai szépség volt az egyik szenvedő alanya egy tizenkét autót érintő balesetnek. A férfi magazinok címlapjain is gyakorta feltűnő Patrick gépének jobboldala annyira megsérült, hogy fel kellett adnia a versenyt. „Nagy volt a füst és nem láttam semmit" - nyilatkozta a verseny után a korábban az IndyCarban is szerepelt hölgy.
 
Amerikai álom: tapasztalat és nyitottság 2009. február 25. 16:58 Nagyszabású, közönség- és szponzorbarát tervekkel rendelkezik az Egyesült Államokban szerveződő Formula-1-es csapat. Az USF1 terveiről sajtótájékoztatón számoltak be a vezetők, akik elmondták, a leendő pilótapárosnál a tapasztalatra építenek és szinte biztos, hogy a jövőben a tengerentúli piacon igyekeznek megtalálni az alkalmas párost. Az istálló reméli, ősszel már bemutathatja azt az autót, amellyel indulna a 2010-es világbajnokság futamain.
 
Nem mondana nemet az amerikai bombanő 2009. február 19. 15:17 Valószínűleg újabb férfiszurkolók pártolnának a Formula-1-hez, ha megvalósulna az amerikai álom, és örömmel jelentjük, egyre nagyobb az esélye annak, hogy jövőre már láthatjuk a futamokon az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb versenyzőjét, a szexi Danica Patrickot. A 26 éves hölgy ugyanis bevallotta, igent mondana, ha a száguldó cirkuszba pályázó USF1 felkérné a szereplése.
 
Amerikai álom: bombanő a volán mögött 2009. február 18. 14:13 Nézőpont kérdése, hogy könnyű avagy nehéz örökséget hagytak hátra az elődök, mindenesetre egyre nagyobb a valószínűsége, hogy rövidesen újabb női versenyző próbálkozhat majd a Formula-1-ben. A sportágat imádó szurkolók számára máris adódik a kérdés: reklámfogás vagy valós sportteljesítmény okán hozták hírbe Danica Patrickot az Egyesült Államokban születő új istállóval, az USF1-gyel.
 
Csinibabák, akik kezükbe vették a ... 2008. november 19. 14:55 Egyre több hölgytagja van az autó-motoros társadalomnak. Olyan nőkről van szó, akiknek lételemük az adrenalinnövelő versenyzés, saját maguk megméretése az elsősorban férfiak által uralt sportágakban. Többségüket hamar felfedezik az erősebbik nem számára készülő lapok is. Egyik úttörőjük az ír-amerikai Danica Patrick, az IndyCar-sorozat szépséges tehetsége volt, míg legutóbb a svájciak túraautósát, Christina Surert találta meg a német Playboy. Rajtuk kívül nem feledkezhetünk meg Ralf Schumacher hűséges nejéről, Coráról sem, aki szintén indul kisebb-nagyobb versenyeken.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu