Csinibabák, akik kezükbe vették a ...

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 19. 14:55
Egyre több hölgytagja van az autó-motoros társadalomnak. Olyan nőkről van szó, akiknek lételemük az adrenalinnövelő versenyzés, saját maguk megméretése az elsősorban férfiak által uralt sportágakban. Többségüket hamar felfedezik az erősebbik nem számára készülő lapok is. Egyik úttörőjük az ír-amerikai Danica Patrick, az IndyCar-sorozat szépséges tehetsége volt, míg legutóbb a svájciak túraautósát, Christina Surert találta meg a német Playboy. Rajtuk kívül nem feledkezhetünk meg Ralf Schumacher hűséges nejéről, Coráról sem, aki szintén indul kisebb-nagyobb versenyeken.


 

Üdítő látvány a sok izzadt, borostás és mogorva fickó között egy nyugodt és nem mellékesen gyönyörű hölgy. És nemcsak zászló- és esernyőtartóként! De nem ám, hiszen egyesen riválisként kell a férfiaknak a hölgyekre tekinteniük.

Az a pillanat még nem érkezett el, hogy Giovanna Amati 1992-es szereplése után a legmagasabb kategóriában, a Formula-1-ben Lewis Hamilton vagy Kimi Raikönnen féltse az állását a McLarennél vagy a Ferrinál, ám nincs is olyan messze.

A legesélyesebb rá az ír gyökerekkel rendelkező amerikai Danica Patrick, aki nemcsak tehetséges, hanem érzéki tekintetével, - még az overállban is - ellenállhatatlan alakjával ámulatra is készteti az erősebb nem tagjait.

Valóságos kéjutazás vele az egyébként csak a balesetek miatt izgalmas IndyCar-sorozat. Debütáló idényében, 2005-ben az év újoncának választották, az azt követő három esztendőben pedig a legnépszerűbb pilótának. A miértre nem is kell sokat keresnünk a választ a korábban szülővárosában pompomlányként is hírnevet szerző hölgy esetében.

Méltó vetélytársa lehet a német túraautó-sorozatban szereplő Christina Surer, aki bár műsorvezetőként kezdte, gyorsan átnyergelt az autóversenyzésre, mondhatni gyorsan kezébe vette az irányítást.

Előbb a német túraautó-bajnokságban, majd a fényképezőgépek előtt. Legutóbb éppen a nyuszis magazin vette szárnyai alá, és addig nem eresztette, míg egy őrületesen erotikus fotósorozatot nem sikerült róla készíteni.

Akár egy másik összeállításban is szerepelhetne Cora Schumacher, a korábbi remek Formula-1-es pilóta, Ralf párja, ám pilótastátusza feljogosítja arra, hogy itt is számításba vegyük.

A szőke szépség a Mini Challange elnevezésű sorozatban indul, amelyben – minő meglepetés – Mini Cooperekkel száguldanak a résztvevők. A pilótafeleségből pilótává avanzsáló, egyébként ismertté modellként váló Corának tehát minden szempontból helyen van ezen lista összeállításakor.

DANICA PATRICK A SPORTS ILLUSTRATED FOTÓZÁSÁN

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu