KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CZENE_ATTILA"
Kiállítás a magyar sportról Rómában 2012. május 5. 12:29 Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportpolitikáért felelős államtitkára nyitotta meg a magyar sporttörténet nevezetes eseményeit és világhírű magyar sportolók relikviáit bemutató kortárs művészeti kiállítást Rómában.
 
Új sporttörvény - november közepére 2011. szeptember 30. 19:19 Czene Attila szerint várhatóan november 15-én lép életbe az új sporttörvény – a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkára ezt a Magyar Tudományos Akadémián tartott nemzetközi sportjogi konferencián elhangzott pénteki előadásában jelentette be.
 
Komoly magyar segítség a NOB-csoportnak 2011. június 15. 16:20 Czene Attila úszó olimpiai bajnok, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára is csatlakozott ahhoz a szakmai csoporthoz, amely a NOB irányítása mellett küzd az illegális szerencsejátékok ellen. A magyar sportvezetőt Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke kérte fel az együttműködésre.
 
„Az olimpiai bajnokok példát mutatnak” 2011. június 10. 12:32 Az olimpiai bajnokok hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyermekek példaértékűnek tekintsék: a sport gyakorlása legalább olyan fontos, mint bármilyen tanulmányi eredmény elérése – mondta Czene Attila sportért felelős államtitkár pénteken Budapesten a Szabó Lőrinc Két Tannyelvű Általános Iskola és Gimnázium fennállásának 150. éve alkalmából rendezett ünnepségen.
 
Kétmilliárd utánpótlás-nevelésre 2011. április 5. 16:18 A Magyar Labdarúgó Szövetségben kedden történelmi jelentőségű támogatási szerződést kötött Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára, dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, valamint dr. Szabó Tamás, a Nemzeti Sportintézet főigazgatója.
 
A sport rákfenéi 2010. szeptember 22. 14:08 A sport tisztaságát fenyegető veszélyekről tárgyaltak az európai sportminiszterek - köztük Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEMFI) sportért felelős államtitkára - Bakuban
 
A kormány növelné a sporttámogatást 2010. augusztus 10. 12:37 A kormány pár év alatt az európai szintre, azaz egy százalékra szeretné növelni a sport részesedését a teljes költségvetésből - jelentette be Czene Attila sportpolitikai ügyekért felelős államtitkár a Duna Tv Sportaréna című hétfő esti műsorában. Hozzátette: az emelést úgy szeretnék elérni, hogy már a jövő évi büdzsében a mostani 0,4 százaléknál legalább 0,1 százalékkal több legyen a sport részesedése.
 
Hétszáz milliós plusztámogatás a MOB-nak 2010. június 18. 20:58 Először vett részt a MOB elnökségi ülésén Czene Attila sportért felelős államtitkár, aki bejelentette, záros határidőn belül hétszáz millió forintos plusz támogatásban részesül a magyar versenysport. Schmitt Pál elnök személyesen egyeztet Jacques Rogge-al, a NOB első emberével többek között arról, milyen további lépésekre van kilátás a fehérorosz kalapácsvetők, illetve Pars Krisztián pekingi ezüstérmének ügyében.
 
Olimpiai bajnokból államtitkár 2010. június 2. 18:25 Az elkövetkező időszakban Czene Attila olimpiai bajnok úszó felügyeli államtitkárként a sportügyeket.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu