KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CSIZMADIA_CSABA"
„Milan-Inter? Ugyan, Real-fan vagyok!” 2011. április 1. 22:48 A magyar derbit pénteken lejátszották, ahol a Ferencváros 1-0-ra legyőzte az Újpestet, ám Európa rangadójára szombaton 20.45-től kerül sor. Az olasz élvonalbeli futballbajnokság listavezetője a címvédő és második Intert "látja vendégül" a San Siróban - s ha már így esett, megkérdeztünk két fradistát, mit várnak a szupercsatától.
 
„A Fradi felkészült a rajtra” 2011. február 21. 20:33 Csizmadia Csaba elégedetten értékelte a Ferencváros felkészülését a tavaszi szezonra, az pedig, hogy a riválisoknak hogyan sikerült a téli alapozás, hidegen hagyja.
 
Filkor másfél hét múlva a Fradié lehet 2010. január 19. 11:53 Ha minden jól megy, másfél hét múlva már a Ferencvárossal edzhet Filkor Attila, akit az Internazionalétól csábítana haza a zöld-fehér klub. Rajta kívül két - hazai szinten jónak számító - támadó is érkezhet a csapathoz. Hárman azonban már az Üllői úton vannak. Csizmadia Csabát és két angol társát sajtótájékoztató keretében mutatták be a vezetők kedden délelőtt. Berki Krisztián vezérigazgató elmondta, újabb támogatóval bővült a kör és már a birtokukban van egy előzetes építési engedély is, amely még nem jogerős. Ha az eredményekre még várni is kell, a körítés mindenesetre már profi a patinás együttesnél.
 
Magyar válogatottat igazolt a Fradi 2010. január 15. 18:46 Sikeres tárgyalásokat követően négy és féléves szerződést kötött a Ferencvárossal a 12-szeres válogatott labdarúgó, Csizmadia Csaba - jelentette a 100% Fradi.
 
Otthagyta Itáliát a magyar védő 2009. május 17. 17:04 Alig bontott olasz csapatával szerződést néhány napja szerződést, máris megtalálta új csapatát Csizmadia Csaba. A magyar válogatott védő az olasz Grosseto után a horvát Slaven Belupót fogja erősíteni. Minderről a videotonfc.hu internetes oldal adott hírt.
 
Mezey fúrja Csizmadia szerződtetését 2009. április 29. 10:51 Csizmadia Csaba, az FC Fehérvár labdarúgócsapatának korábbi válogatott védője visszatérhet Székesfehérvárra. Mindezt Mezey György sportigazgató is megerősítette, aki elárulta: már ötször tárgyalt a 24 éves labdarúgó menedzserével, de közel sem biztos, hogy a klub igényt tart az olasz másodosztályú Grossetotól távozó 12-szeres válogatott játékosra, mondván, Lázár Pál és Marko Andics is jobb nála. A szurkolók közben transzparenseken követelik vissza a csapatba a népszerű „Csizit”.
 
Csizmadiáék veresége Trevisóban 2009. március 23. 20:51 A Grosseto 1-0-s vereséget szenvedett a Treviso otthonában a Serie B 32. fordulójában, a vendégeknél Csizmadia Csaba mind a kilencven percet a pályán töltötte.
 
Csizmadia középhátvédként is bizonyított 2009. március 7. 21:10 Csizmadia Csaba is kivette a részét a Grosseto hazai sikeréből az Ascoli ellen az olasz második vonal (Serie B) 29. fordulójában. A Brescia váratlan vereséget szenvedett a Rimini ellen hazai pályán, Feczesin Róbert a 83. percben állt be csereként a mérkőzésen.
 
Csizmadia nélkül szenvedett a Grosseto 2009. március 2. 22:42 Czizmadia Csaba együttese, a Grosseto 4-1-es vereségbe szaladt bele az Albinoleffe otthonában a Serie B 28. fordulójában.
 
Csizmadia csúnya vereséghez asszisztált 2009. február 14. 18:43 Csak Csizmadia Csaba és Koman Vladimir lépett pályára az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 25. fordulójában az Itáliában légióskodó magyarok közül. Előbbi a Grossetóban 79 percet kapott, csapata nagy pofonba szaladt bele a Parma ellen. Komant egy óra után cserélték le, az Avellino az Albinoleffével játszott gólnélküli döntetlent hazai pályán.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu