KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRISTIAN ABBIATI"
Ki volt a szezon kapusa? Top 10 2011. június 13. 16:34 Az idény csapata, 1. rész: kapusok. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Először a kapusokkal foglalkozunk, íme honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Te döntesz: szavazz!
 
Első számú kapusa nélkül a Milan! 2010. október 5. 14:06 Combizomhúzódás miatt 15-20 napig maródi lesz a Milan jelenlegi első számú kapusa, Christian Abbiati.
 
Kapuskeringő az AC Milannál 2010. június 18. 19:31 Az utóbbi időben a kapusok egyre nagyobb szerepet játszanak az olasz átigazolási piacon. Nemrég beszámoltunk Marco Storari Juventusba szerződéséről, most pedig Marco Amelia került a reflektorfénybe, az AC Milan vezetői bejelentették: szeretnék leigazolni a 28 éves válogatott hálóőrt.
 
Ha Abbiati nincs, jó lesz Dida is 2009. március 16. 17:28 Újabb dráma a Milan háza táján: Christian Abbiati, a piros-feketék 31 éves, korábbi válogatott hálóőre súlyos térdsérülést szenvedett a vasárnapi bajnokin a Siena ellen.
 
Olaszország: Abbiati a Palermo játékosa, Liverani is érkezhet 2008. május 27. 13:04 Olasz lapértesülések szerint a Palermo együttese megszerezte az AC Milan korábbi válogatott kapusát, Christian Abbiatit. Fabio Liverani is napokon belül érkezhet a Fiorentinától.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu