KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRIS_MONEYMAKER"
Bedőlt az első vegasi magyar pókermenet 2009. május 29. 15:15 Megkezdték szereplésüket a magyar pókerjátékosok a világbajnokságon csütörtökön a Las Vegas-i Rio Casinóban. A híres bajnokság 40. születésnapja alkalmából indított 40 ezer dolláros nevezési díjú NL Hold'em viadal világsztárokkal teletűzdelt mezőnyében Demján Sándor egy darabig még vezetett, de az első forduló vége előtt kiesett. Másik induláson gondolkodó honfitársunk, Traply Péter végül betegség miatt nem vállalta a játékot. Az első győzelmet, így a karkötőt a kaszinói alkalmazottak versenyén egy 39 éves családapa, Andrew Cohen nyerte.
 
Moneymaker, aki játékoslavinát indított 2008. október 10. 00:54 Az első világbajnoki cím még szavazással dőlt el barátok között, később a profi játékos uralma következett, majd jött Chris Moneymaker 2003-ban 39 dollárból milliomos lett és új időszámítás indult a póker világában, az amatőr forradalom. A szűk társaság világméretű közöséggé nőtte ki magát, manapság már nem elég a tudás, a szerencse is szükségeltetik ahhoz, hogy valaki felérjen a főverseny csúcsára. A világ legnagyobb pókerrendezvénye a World Series of Poker (WSOP) példája bizonyította mindazt, amit a legendás Amarillo Slim már nagyon régen tudott.
 
A világbajnoki főverseny győztesei 2008. október 5. 02:09 Kevesen jutottak fel eddig a póker csúcsára, szereztek világbajnoki címet. Az első kiírást még szavazással ítélték oda a győztesnek, majd hosszú évekig is csak egy szűk kör csapott össze a legjobbnak járó ékszerért. Mára ezrek, fiatalok, idősek, profik és amatőrök gyűlnek össze a világ minden tájáról a siker reményében. Mindössze egy játékos, a sokak szerint őrült géniusz, Stu Ungar tudott triplázni, de kétszeres bajnoknak is csak Johnny Moss, Doyle Brunson és Johnny Chan mondhatja magát.
 
Több magyar a mezőnyben, indul a WSOP! 2008. május 31. 00:00 Véget ért a hosszú várakozás, az élő legenda Doyle Brunson kiejtette a mágikus szavakat: „Shuffle up and deal”, ezzel kezdetét vette a WSOP (World Series of Poker), idei versenysorozata Las Vegasban, a Rio All Suite Hotel & Kaszinóban. Másfél hónapon keresztül 55 versenyszámban mérhetik össze tudásukat a világ legjobbjai, a hőn áhított karkötőkért, garantálva az állandó izgalmakat. Ráadásul mivel a magyar versenyzők is szép számmal képviseltetik magukat, végképp nem érdemes kihagyni a sorozatot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu