KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHRIS_FERGUSON"
A világbajnoki főverseny győztesei 2008. október 5. 02:09 Kevesen jutottak fel eddig a póker csúcsára, szereztek világbajnoki címet. Az első kiírást még szavazással ítélték oda a győztesnek, majd hosszú évekig is csak egy szűk kör csapott össze a legjobbnak járó ékszerért. Mára ezrek, fiatalok, idősek, profik és amatőrök gyűlnek össze a világ minden tájáról a siker reményében. Mindössze egy játékos, a sokak szerint őrült géniusz, Stu Ungar tudott triplázni, de kétszeres bajnoknak is csak Johnny Moss, Doyle Brunson és Johnny Chan mondhatja magát.
 
Jörgensen révén kétszeres a dán öröm 2008. szeptember 27. 17:47 Theo Jörgensen nyerte a World Series of Poker Europe (WSOPE) harmadik versenyszámát szombaton, az 5,000 fontos Pot Limit Omaha viadalt. Néhány nap alatt ezzel a második dán siker született Londonban, a 36 esztendős versenyző kitűnő lapjárást kihasználva, hét óra alatt diadalmaskodott a döntő asztalon.
 
Két vezéráldozat az első fordulóban 2008. augusztus 25. 23:55 A Póker Világsorozat (WPT) harmadik állomásán, a Legends of Poker Főversenyén, az első forduló második napján máris két világhírű játékos kényszerült korai búcsúra Los Angelesben vasárnap. Phil Ivey és Chris Ferguson egy király, illetve egy dáma párral találta magát szemben és korán kiesett. Jól kezdett ugyanakkor a többszörös WSOP karkötős Allen Cunningham és Freddy Deeb.
 
Az ász pár okozta Tóth Richárd vesztét 2008. június 4. 15:16 A Kansas Cityben élő üzletember, Grant Hinkle sikerével ért véget a WSOP (World Series of Poker) történetének legnagyobb melléktornája az 1500 dolláros NL Hold’em kedden. A 3929 induló közül végül, négynapi játék után derült fény a nyertes kilétére, aki élete legnagyobb győzelmét aratta. Az első versenyen 67. helyen záró Tóth Richárd ismét remekül teljesített és ezúttal fizetős helyezésig verekedte el magát, negyvenedikként zárt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu