KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CASTER_SEMENYA"
Hivatalos: Semenya nő, versenyezhet 2010. július 6. 21:12 Tizenegy hónapos huzavona után kedden megadta az engedélyt a versenyzésre a Nemzetközi Atlétikai Szövetség Caster Semenyának, a női 800 méter szabadtéri világbajnokának!
 
Akkor fiúként vagy lányként tér vissza? 2010. március 31. 16:35 Visszatérhet a 2009-es atlétikai világbajnokság egyik sztárja, Caster Semenya. A dél-afrikai futó az idén már versenyezni szeretne, ám még meg kell várnia a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) vizsgálatát, amelyen kiderülhet, mi is az igazi neme. A jó felépítésű sportoló ugyan a nők között indult, ám testalkata és mély hangja miatt többen is kételkedni kezdtek nemiségében.
 
Semenya végre igazi nő lehet! 2009. december 15. 19:57 Marad világbajnok Caster Semenya, a dél-afrikaiak 800 méteren aranyérmet nyert hermafrodita futónője. A Nemzetközi Atlétikai-szövetség (IAAF) ugyanakkor kijelentette, anyagilag finanszírozza azt a hormonkezelést, amellyel végérvényesen is nővé lesz a kétneműsége miatt sokat támadott atléta.
 
Nemiségi teszt: eredmény egy hónap múlva 2009. október 12. 14:22 Egy hónap múlva lesz meg az eredménye a Caster Semenya dél-afrikai futónőn végzett nemiségi vizsgálatnak – közölte a Nemzetközi Atlétikai Szövetség. A pontos dátumot nem hozták nyilvánosságra. Amennyiben bebizonyítják, hogy Semenya valójában férfi, elveszik tőle a berlini világbajnokság 800 méteres síkfutó-döntőjében szerzett aranyérmét.
 
Hermafrodita a dél-afrikai világbajnok? 2009. szeptember 11. 09:27 Ausztrál lapértesülés szerint Caster Semenya hermafrodita, olyan testtel született, amelyen férfi és női jegyek is találhatóak, illetve testéről nem dönthető el egyértelműen, hogy férfi-e vagy női. Ez azonban azt jelenti, hogy megtarthatja a berlini atlétikai világbajnokságon szerzett aranyérmét, mivel nem csapott be senkit, nem követett el büntetendő szabálytalanságot. A hivatalos bejelentésre azonban még várnunk kell.
 
Férfi vagy nő? Itt a bizonyíték! 2009. szeptember 9. 19:41 Minden jel arra utal, megtarthatja a világbajnokságon szerzett aranyérmét Caster Semanya, a 800 méteres síkfutás újdonsült világbajnoknője. Hivatalos eredménye még nincs az IAAF kezdeményezésére elvégzett vizsgálatoknak, de az AP hírügynökség már tudni véli, valóban a gyengébbik nem képviselőjéről van szó. Semanya közben egy dél-afrikai magazinnak pózolt.
 
Férfi lenne a női futó világbajnok? 2009. augusztus 20. 18:50 Orvosi vizsgálatoknak vetik alá a berlini atlétikai világbajnokság 800 méteres női síkfutásának győztesét, a dél-afrikai Caster Semanyát. Hazája válogatottjának menedzsere váltig állítja, ők nőként nevezték sportolójukat, így kétség sem lehet nemét illetően. Mély hangja, megjelenése és meglepően gyors fejlődése azonban okot adhat a találgatásokra.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu