KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CACAU"
Edzést hagyott ki a német alapember 2010. július 4. 15:39 Elővigyázatosságból nem vett részt a német labdarúgó-válogatott vasárnapi edzésén Sami Khedira, aki az Argentína elleni világbajnoki negyeddöntős mérkőzésen szedett össze kisebb sérülést.
 
Cacau nélkül a németek Anglia ellen! 2010. június 26. 12:23 Rossz hír érkezett a német labdarúgó-válogatott berkeiből, edzésen hasizomsérülést szenvedett Cacau, így biztosan kihagyja az Anglia elleni vasárnapi világbajnoki nyolcaddöntőt.
 
Rajt előtt: még mindenki optimista 2010. június 9. 14:53 Már minden dél-afrikai várost betölt a vuvuzela hangja: pénteken kezdetét veszi a XIX. labdarúgó-világbajnokság. Immár minden válogatott a helyszínen készül az első mérkőzésre és nem meglepő, ilyenkor még szinte mindenki bizakodó, a nagy esélyesek kivétel nélkül látnak esélyt a végső sikerre. Igaz, vannak olyanok is, akik a riválisokra igyekeznek mázsás súlyokat pakolni, hogy ezzel próbálják levenni magukról a terhet.
 
Elhagyja a Stuttgartot csatára 2010. március 31. 18:07 Visszautasította a Stuttgart szerződéshosszabbítási ajánlatát Cacau, a klub 29 éves csatára, aki új munkaadót keres magának. Mindezt a játékos jelentette be szerdán. Hét év után hagyja el a svábokat, szabadon igazolható lesz a nyáron.
 
Vége a Bayern őrületes sorozatának 2010. február 20. 17:22 Meglepetésre a Nürnberg ellen szakadt meg a zsinórban 13 tétmérkőzést győzelemmel abszolváló Bayern München nagy sorozata, miután a bajorok a Bundesliga 23. fordulóban 1-1-es döntetlent játszottak a tabella utolsó előtti helyezettjének otthonában.Menetel azonban a Stuttgart, amely Cacau mesternégyesével(!) 5-1-re győzött Kölnben, ezzel legutóbbi hét találkozójából hatot behúzott. Szalai 23 percet kapott a Bochummal 0-0-t játszó Mainzban.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu