KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BUNDA"
Bundabotrány a cseheknél, szlovákoknál 2013. szeptember 12. 23:19 A cseh és a szlovák rendőrség szerdán és csütörtökön összesen 19 embert vett őrizetbe a nemzetközi labdarúgó bundabotrány kapcsán.
 
Fogadási csalás: előállítás a KTE-nél 2013. július 16. 13:21 A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) munkatársai előállították a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kecskeméti TE-Phoenix Mecano egyik futballistáját.
 
Nyilasit is kihallgatták bundaügyben 2012. július 27. 08:44 A Blikk információi szerint Nyilasi Tibort, a Ferencváros egykori válogatott labdarúgóját, jelenlegi szakkommentátort is kihallgatták bundaügyben. Leginkább korosztályos meccsekről beszélt vele a hatóság, de nem vádlottként, hanem tanúként.
 
39 gyanúsított bundaügyben 2012. május 24. 11:02 Újabb 9 fővel, 39-re nőtt a gyanúsítottként kihallgatott futballisták száma a bundaügyben. Az MLSZ feljelentése nyomán vesztegetés bűntette miatt ismeretlen tettes ellen 2009. decemberében a Nemzeti Nyomozó Iroda előtt indult és a Fővárosi Főügyészség által felügyelt bűntetőügyet 2011. májusában a Legfőbb Ügyészség ügyészi hatáskörbe vonta és a további eljárás folytatására a Központi Nyomozó Főügyészséget jelölte ki. A Központi Nyomozó Főügyészség a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Irodával szoros együttműködésben folytatja, áll a KNYF közleményében.
 
Felfüggesztett börtön a barcsi védőnek 2012. május 15. 16:10 Vesztegetésben bűnösnek találta és tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Törvényszék kedden nem jogerősen azt a volt barcsi labdarúgót, aki tavaly ősszel egy fogadás sikere érdekében bundázásra akarta rávenni Törtei Tamást, a PMFC-Matias játékosát.
 
Bunda: Serie A-klubok célkeresztben 2012. május 9. 15:45 Küszöbön áll egy újabb, hatalmas bundabotrány Olaszországban: ezúttal a sportfogadások világához kapcsolódóan (Calcioscommesse). A cremonai ügyészség által lefolytatott vizsgálat alapján 22 érintett klub illetékeseit "hallgattja meg" az olasz szövetség május 17 és 21. között, mielőtt meghozná döntését...
 
Bíróság előtt a kínai futballelnök 2012. április 24. 10:34 Korrupció, bundaügyek miatt állították bíróság elé a Kínai Labdarúgó Szövetség volt vezetőjét Északkelet-Kínában. Az 56 éves Hszie Ja-lung (Xie Yalong) három évig volt a szövetség első embere, mielőtt átadta a posztot Nan Jungnak (Nan Yong). Nant ugyancsak csúszópénzek elfogadása miatt Liaoning tartomány egy másik bíróságán vonják felelősségre. Tárgyalása szerdán kezdődik.
 
Mentek a sittre! Így jár az, aki csal! 2011. november 3. 12:53 Fél évtől két év nyolc hónapig terjedő szabadságvesztést szabtak ki a pakisztáni krikett bundabotrányban érintett négy férfira a csütörtöki londoni tárgyaláson.
 
Bunda: letartóztatták Rooney édesapját 2011. október 6. 14:38 Kínos helyzetbe került Wayne Rooney, miután édesapját és nagybátyját is letartóztatták, ráadásul fogadási csalás gyanújával. Nem a Manchester United mérkőzéseire került fel pénz.
 
Bundáztak: 40 eltiltott Dél-Koreában 2011. augusztus 25. 15:38 Világszerte zajlik a labdarúgást érintő bundaügyekkel kapcsolatos tisztogatás, nem csak Közép-Kelet Európában, Törökországban, hanem Dél-Koreában is, ott csütörtökön újabb 40 gyanúsított ügyében született döntés.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu