KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BRAZIL_NOI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Győzelemmel kezdett Brazília 2011. június 29. 21:52 Rosana góljával minimális különbségű győzelmet aratott Brazília női labdarúgó-válogatottja Ausztrália ellen a világbajnokság D csoportjának szerdai első fordulójában. A Sky Blue 28 éves középpályása egy védelmi hibát büntetett meg kegyetlenül. A másik mérkőzésen Norvégia legyűrte Egyenlítői Guineát.
 
Egyesült Államok: címvédés női fociban 2008. augusztus 21. 17:28 Ismét legyőzte az olimpiai bajnokság döntőjében az Egyesült Államok női labdarúgócsapata a brazilokat. Az amerikaiak a rendes játékidőben csak szerencsével nem kerültek hátrányba, azonban a hosszabbításban egy potyagól az aranyérmet jelentette a címvédőnek.
 
A brazil fejsze ismét lesújtott 2008. augusztus 15. 14:21 Brazília már a legjobb négy között érezheti magát a pekingi olimpiai játékok női labdarúgótornájában, miután 2-1-re verte Norvégiát a negyeddöntőben. A dél-amerikaiak még az első félidő végén megszerezték a vezetést, amelyet az 57. percben dupláztak meg, a skandinávok csak közvetlenül a lefújás előtt tették szorosabbá az eredményt Siri Nordby büntetőjével.
 
Góltalan német-brazil az olimpia rajtján 2008. augusztus 6. 12:24 A női labdarúgótornával magyar idő szerint szerda kora délután megkezdődtek a 2008-as pekingi olimpiai játékok küzdelmei. A világ- és Európa-bajnok német csapat és az ugyancsak aranyesélyes brazil együttes nem bírt egymással. Új-Zéland és Japán is döntetlenezett négygólos mérkőzésen, Kanada viszont begyűjtötte a három pontot az argentínokat késztetve verségre.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu