KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOURGES_BASKET"
„Összeszokunk és megverjük az oroszokat" 2009. május 25. 20:41 Mint ismeretes, Bujdosó Nóra, a magyar női kosárlabda-válogatott bedobója kétéves franciaországi légióskodás után hazatér és a jövőben ismét a MiZo Pécs együttesét erősíti majd. A 24 éves játékos bajnoki címmel és kupagyőzelemmel zárta le vendégjátékát Bourges városában. Az Európa-bajnokságra készülő kosaras honlapunknak elárulta, hazavágyott, örül, hogy ismét pécsi színekben játszhat majd. Emellett persze, szót ejtett a nemzeti csapat felkészüléséről is, egyértelműen hasznosnak ítélve az oroszországi vendégjátékot.
 
Európa csillagai közé került a Sopron 2009. február 20. 18:45 Sporttörténelmi sikert ért el az MKB Sopron együttese a női kosárlabda Euroligában, hiszen a hűség városát képviselő csapat fennállása során először jutottt be a Final Fourba, vagyis a négyesdöntőbe.Székely Norbert tanítványai parádés teljesítménnyel könnyet csaltak szurkolóik arcára, miután lekosarazták a parkettáról a Bourges Basket csapatát (70-63). A hazaiak örömét megzavarta a franciák óvása, ugyanis a meccs után hivatalosan is benyújtották e szándékukat. Pécsről ezzel szemben sajnos rossz hírek érkeztek, ugyanis a baranyai együttes 81-76-ra kikaptak hazai pályán a Halcon Avenidától, így két vereségével búcsúzni kényszerült a sorozattól.
 
Könnyű testi sértés Franciaországban 2008. december 17. 21:55 Idegenbeli vereséggel zárta a szereplését a női kosárlabda Euroliga csoportkörében a Mizo Pécs. A kudarcélményt hozó, Bourges Basket elleni franciaországi túra miatt azonban nem kell sopánkodniuk a baranyaiaknak, a továbbjutásuk már nem forgott veszélyben. Csupán a különbség fájó.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu