KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BORIS BECKER"
Holland szépséggel házasodik Becker 2009. március 2. 13:33 Még alig léptünk át a télből a tavaszba, a szerelem jótékony hatását máris érezhetjük. Boris Becker legalábbis biztosan, a németek hatszoros Grand Slam-győztes teniszcsillaga ugyanis egy népszerű televíziós műsorban bejelentette, nem vár tovább, a nyáron egybekel holland kedvesével.
 
A pókerben is uralkodott a teniszsztár 2009. január 6. 16:37 A hatszoros Grand Slam-bajnok teniszlegenda Boris Becker a napokban a pókerasztalnál brillírozott. Egy speciális kihívás keretében hatan mérhették össze tudásukat a némettel, sok babér azonban nem termett számukra, mindössze egyszer tudták feltörni az egykori világelső védekezését.
 
Becker, Sheringham: pókerarcot öltöttek 2008. október 14. 12:24 Legyen szó világhírű futballistáról, a havas lejtők virtuóz hőséről, teniszpályák ünnepelt sztárjáról, minden karrier egyszer véget ér, az élet azonban nem áll meg. Teddy Sheringham, Alberto Tomba, Jevgenyij Kafelnyikov és Boris Becker visszavonulása óta legnagyobb szenvedélyének a pókert vallja, gyakran tűnnek fel a világ legnagyobb versenyeinek mezőnyében, hiszen megőrülnek a kártyáért.
 
Becker oltár elé vezeti a Barbie babát 2008. szeptember 29. 16:32 Már majdnem tíz éve visszavonult, de még mindig hangos tőle a sajtó. Most azonban már nem a tenisztudásával villog a hatszoros Grand Slam-győztes, párosban olimpiai bajnok Boris Becker, hanem magánéletének fordulataival biztosít állandó témát a lapoknak. Oltár elé vezeti 24 éves barátnőjét, a modell Alex Meyer-Wöldent.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu