Holland szépséggel házasodik Becker

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 2. 13:33
Még alig léptünk át a télből a tavaszba, a szerelem jótékony hatását máris érezhetjük. Boris Becker legalábbis biztosan, a németek hatszoros Grand Slam-győztes teniszcsillaga ugyanis egy népszerű televíziós műsorban bejelentette, nem vár tovább, a nyáron egybekel holland kedvesével.


Lilly Kerssenberget most bizonyára sok hölgy irigyli - nem kell... -, hiszen megannyi álmatlan és átsírt éjszaka után végül a „tulipános” kisasszony lett a befutó Boris Beckernél. A német szívtipró a minap bejelentette, olyannyira szereti választottját, hogy júniusban el is veszi feleségül.

„Idén nyáron, pontosabban június tizenkettedikén, Svájcban házasodunk össze Lilyvel - mondta az örömittas Becker egy élő tv-műsorban.

A komisz Boris gyónt is egy sort a „Fogadjunk” című műsorban: a szőkeség beszélt Sandy Meyer-Wöldenről is, akivel a múlt nyáron megcsalta mostani kedvesét.

A nő egyébként egykori menedzsere kislánya, akivel néhány hétig járt, miközben menyasszonya odahaza várta.

Ismervén a közben pokerre átnyargaló bohém klasszist, talán meg sem lepődünk. Azon viszont igen, hogy Kerssenberg megbocsátott neki.

„Nem akarom őt elveszíteni!” - fejezte be negédes monológját a bűnbánó Becker, akinek amúgy van két fia korábbi feleségétől, Barbarától, illetve egy lánya is akad, egy londoni modellel való titkos légyott gyümölcseként.

 

cdn.turner.com

Sandy Meyer-Wölden sem tartozott a csúnya lányok kategóriájába
(fotó: cdn.turner.com)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu