KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BMW"
Ismét Sauber kezébe kerülhet a BMW 2009. november 27. 16:46 Megegyezett egymással Peter Sauber és a BMW autógyár, miszerint a korábbi csapatfőnök visszavásárolja az istállót. Ám csak akkor lesz ismét az ő kezében az irányítás, ha megkapják az indulási jogot a 2010-es évadra is.
 
Peking 2008: BMW-ket kapott a 137 orosz érmes sportoló 2008. október 7. 14:55 A pekingi ötkarikás játékokon érmet szerzett mind a 137 orosz sportoló egy-egy személyautóval gazdagodott az ottani olimpikonok támogatására létrejött alapítvány jóvoltából.
 
Hernádi László és a BMW idén verhetetlen 2008. július 14. 13:56 Negyedik futamát is megnyerte az FIA Challenge-sorozatban induló Hernádi László. A tatai gyorsasági autóversenyző idén ismét szeretné megvédeni Európa Kupa-címét, ezért csaknem valamennyi FIA Challenge versenyen részt vesz a BMW M3-mal. A hétvégén a horvátországi Cabarban szerepelt, ahol az első résztávot követően csak a harmadik helyen állt, ám a második szakaszt fölényesen megnyerve ismét átvehette a futamgyőztesnek járó trófeát
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu