KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BELGA_FERFI_OLIMPIAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Bronzéremmel vigasztalódhat Brazília 2008. augusztus 22. 15:00 Magabiztos játékkal végül bronzérmet szerzett Brazília férfi labdarúgócsapata, miután a bronzcsatában Diego és Jo főszereplésével simán, 3-0-ra legyőzte Belgium legjobbjait. Az argentinok elleni sokkoló vereség nem látszott Dunga csapatán, amely teljesen megérdemelten állhatott fel a dobogó legalsó fokára.
  
Tizenkét év után döntősök a nigériaiak 2008. augusztus 19. 14:00 A nigériai férfi labdarúgó-válogatott 4-1-re győzött a belga együttes ellen a férfi labdarúgótorna elődöntőjében a pekingi olimpián. Az afrikai együttes 1996-ban már aranyérmes volt az ötkarikás játékokon.
  
Az olaszok emberelőnyben kaptak ki 2008. augusztus 16. 14:33 Belgium 1920 után újra éremhez juthat az olimpiai labdarúgótornán, miután a negyeddöntőben 3-2-re legyőzte Olaszországot. A belgák sikerének értékét növeli, hogy a 17. perctől emberhátrányban játszva érték el ezt a sikert. Bejutott az elődöntőbe Brazília is, amely a hosszabbításban múlta felül az 51. perctől tíz emberrel játszó Kamerunt.
  
Ezúttal is hármat rúgtak az olaszok 2008. augusztus 10. 15:36 Honduras után a Koreai Köztársaságot is 3-0-ra győzte le az olasz férfi olimpiai labdarúgó-válogatott a torna második játéknapján a D csoportban. A mérkőzésen ismét betalált Giuseppe Rossi, majd Tommaso Rocchi és Riccardo Montolivo tette teljessé a csapat örömét. Afrika százszázalékos teljesítményt nyújtott, miután Nigéria és Kamerun mellett Elefántcsontpart is győzött. Hollandia továbbra sem képes nyerni, míg a meccsét kilenc emberrel befejező házigazda Kína a belgák ellen szenvedett vereséget.
  
A brazilok kínkeserves sikerrel kezdtek 2008. augusztus 7. 13:00 Ha nem is meggyőző teljesítménnyel de győzelemmel kezdte meg szereplését a brazil válogatott az olimpiai játékokon. A durva belemenésekkel tarkított találkozót a belgák kilenc emberrel fejezték be, ennek ellenére is Hernanes 79. percben szerzett gólja kellett a brazilok sikeréhez. A további délelőtti találkozókon győzött Olaszország és az Egyesült Államok, míg 1-1-s döntetlent ért el az ausztrál és a szerb válogatott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu