KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALOG_ZOLTAN"
Aki az SZKSC-be fektet, a jövőbe fektet 2010. szeptember 27. 23:30 Szeged Magyarország egyik leginkább kerékpáros-barát városa, az utcákon rengetegen közlekednek bringával. A helyi bringás csapatnak van tehát miből meríteni, de hogyan áll össze ez klubszinten? Debreczeni Attila, a bringavideo.hu riportere készített interjút az SZKSC elnökével:
 
FTC: napfény, focisuli, jön az NB I? 2009. március 14. 16:57 Az NB II 17. fordulójának szombati játéknapján a Ferencváros labdarúgócsapata hatalmas lépést tett az élvonal felé, mivel hazai környezetben, tizenkétezer néző előtt 4-1-re legyőzte elsőszámú NB I-be vágyó riválisát, a Bőcsöt. Az FTC góljait sorrendben Dragóner Attila, Fitos László, Ferenczi István és Samuel Wedgbury szerezték. Bobby Davison csapatának előnye háromról hat pontra nőtt a borsodiakkal szemben.
 
„Erősítésekre van szüksége a Fradinak" 2009. január 23. 08:29 Egy Dániában eltöltött év után tért vissza korábbi klubjához, a Ferencvároshoz a válogatottban is megfordult Balog Zoltán. A 30 éves hátvéd a SportHirado.hu-nak elmondta, erősítésekre lesz szüksége a zöld-fehér együttesnek ahhoz, hogy az élvonalban is meghatározó klub lehessen.
 
Légióssors: a Viborggal kieső Balog Zoltán szabadon igazolható 2008. június 5. 22:57 Balog Zoltán szerződése lejárt a dán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból kieső Viborg csapatánál, így a védő a nyáron szabadon igazolható. A volt ferencvárosi játékos a 100%Fradinak nyilatkozott, amely a zöld-fehér klub hivatalos honlapján, a ftc.hu internetes oldalon olvasható.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu