KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BAJAI_LSE"
Az Integrál-DAC bánta a bajai fordítást 2008. október 12. 16:46 Meglepetésre 2-1-es győzelmet aratott az újonc Baja együttese az Integral-DAC otthonában az NB II Nyugati csoportjának 10. fordulójában. Az első félidőben Bali révén még a hazaiak vezettek, ám a második játékrészben Da Silva duplájának köszönhetően tudtak fordítani a vendégek.
 
Először győzött a Kaposvölgye-Nagyberki 2008. augusztus 17. 19:47 Hazai pályán megszerezte első győzelmét a Kaposvölgye a labdarúgó NB II 2008–2009-es idényében, míg a vendég Baja a győztes nyitány után elszenvedte első vereségét. Egejuru Godslove,a nagyberkiek nigériai légiósa kétszer is eredményes volt, míg a harmadik – pontosabban a második – Kaposvölgye-gólt Andruskó Attila szerezte. A vendégeknél Sziegl Gábor volt eredményes.
 
Három gólt lőtt az újonc Baja a Barcsnak 2008. augusztus 9. 20:44 AZ NB III-ból frissen feljutó Baja győzelemmel mutatkozott be a második vonalban szombaton, miután Kohány, Sziegl és Roni góljával 3-1-re legyőzte a Barcs együttesét. A vendégek a Tolnai találatával még a félidő előtt vezetést szereztek, azonban az újonc csapat remekül játszott a második felvonásban és megérdemelten tartotta otthon a három pontot
 
Labdarúgó NB II, Nyugat: újoncként győzelemmel rajtolt a Baja 2008. augusztus 9. 19:58 Remekül kezdte NB II-es szereplését az újonc Bajai LSE, miután a 2008–2009-es idény első játéknapján 1-0-s félidei hátrányból fordított 3-1-re a szünet után. A Barcs az első félidő hajrájában szerezte meg a vezetést Tolnai révén, de Kohány egyenlített, majd a 60. percben Sziegl, a 73-dikban pedig Roni is eredményes volt, így végül magabiztossá vált a hazai siker.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu