KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ARTMEDIA_BRATISLAVA"
Labdarúgás: Vladimír Weiss távozott az Artmedia kispadjáról 2008. augusztus 27. 11:59 Vladimír Weiss, az Artmedia Petrzalka labdarúgócsapatának vezetőedzője korábbi elhatározásához híven a Juventus elleni BL-selejtező keddi visszavágója után bejelentette távozását. A szakembert nemrég szövetségi kapitánynak nevezték ki.
 
Krakkóban kapott leckét a Barcelona 2008. augusztus 26. 22:43 Egyik gigaklub sem tudott győzni a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján, igaz, így is biztosan továbbjutott a Barca és a Juventus is. Míg a spanyolok 1-0-ra kikaptak Lengyelországban, az olaszok 1-1-re végeztek Pozsonyban. A Panathinaikosz kettős győzelemmel került a főtáblára a cseh Sparta Praha ellen, miután odahaza is nyert 1-0-ra.
  
A Juventus egy lépésre a csoportkörtől 2008. augusztus 26. 17:02 Kedd este folytatódnak az első számú európai labdarúgó klubsorozat, a Bajnokok Ligája küzdelmei. A harmadik selejtezőkör visszavágói következnek, ahol elsőként három csapat harcolhatja ki a csoportkörbe kerülést. A Juventusnak és a Barcelonának valószínűsíthetően könnyű dolga lesz, hiszen mindketten 4–0-ra mosták le a szlovák Artmediát, illetve a lengyel Wisla Kraków-ot. Ezúttal idegenben van rajtuk a sor, hogy megtartsák előnyüket. A játéknap harmadik mérkőzését a Panathinaikosz játssza a cseh Sparta Prágával, ahol – ismerve az első meccsen elért 2–1-es görög győzelem tényét – sokkal nagyobb küzdelemre lehet számítani, mint a másik két találkozón.
 
A Juve átsétált az Artmedián Torinóban 2008. augusztus 13. 22:41 A Juventus labdarúgócsapata 4-0-s sikert aratott rendkívül meggyőző előadása során a Stadio Olimpico di Torinóban, a Bajnokok Ligája selejtezőinek harmadik fordulójában. Az Artmedia pillanatokra sem tudott méltó ellenfele lenni a Zebráknak, akik Camoranesi, Del Piero és Chiellini góljával már az első negyvenöt percben eldöntötték a mérkőzés, és nagy valószínűséggel a továbbjutás sorsát. A végén Legrottaglie adta meg a kegyelemdöfést.
 
A Juve két év után tér vissza a BL-be 2008. augusztus 13. 19:34 A Juventus FC labdarúgócsapata két évnyi közjáték után tér vissza az európai klubporondra, a Zebrák szerda este 20:45-kor futnak ki a gyepre a szlovák bajnok Artmedia Bratislava ellen a Stadio Olimpico di Torinóban, a Bajnokok Ligája selejtezőinek harmadik fordulójában. A mérkőzés egyik hőse az 500. hivatalos meccsét abszolváló világbajnok kapus, Gianluigi Buffon, lehet, de Claudio Ranieri mester sokkal inkább azt szeretné, hogy a torinói csatárokról szóljon a várva várt találkozó.
 
BL: továbbment az Aalborg, az Artmedia, a Basel és a Sparta Praha 2008. augusztus 6. 22:20 A Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába jutott az Aalborg, az Artmedia Petrzalka, a Basel és a Sparta Praha, miután sikerrel vették a második fordulóbeli akadályt.
 
Bajnokok Ligája: a Petrzalka Finnországban került lépéselőnybe 2008. július 30. 19:55 Kétgólos győzelemmel távozott Finnországból a Petrzalka együttese, miután 3-1-re verte a Tampere United együttesét.
 
Súlyos vereséggel nyitott az FC Fehérvár 2008. június 26. 09:00 Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az FC Fehérvár, ám sok öröme nem volt benne: az ausztriai Mönchenkirchenben a szlovák Artmedia ellen 4-0-s vereséget szenvedtek Kollerék. Érdekesség, hogy a szlovákok egyik gólját az a Pavol Durica szerezte, aki nemrég „kilőtte” a piros-kékeket a Magyar Kupából Debrecenben.
 
Labdarúgás: új stadionba költözik a szlovák bajnok Artmedia 2008. június 2. 15:37 A szlovák labdarúgó-bajnokság első helyezettje, az Ivan Kmotrík tulajdonában lévő Artmedia Petrzalka a szezon befejeztével búcsúzik régi otthonától, az Öreg híd melletti sportteleptől.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu